Primera sessió de l’Espai Jurídic comunitari (cat/cas)

Drets i justícia, No caritat. Reivindicacions de Vecines en Red Ciutat Vella
23 juny, 2020
Comunicat 28JAutònom denunciant actitud racista i LGTBFòbia dels mossos d’esquadra
27 juny, 2020

Primera sessió de l’Espai Jurídic comunitari (cat/cas)

26 juny, 2020
 

Dijous 25 de juny es va fer la primera permanència de l’Espai jurídic comunitari per part de la cooperativa d’advocades Iacta al lokal i va funcionar molt bé. Des del lokal ordenem i netegem l’espai del fons que reuneix les condicions per realitzar-lo. Per part de Iacta van venir dues persones que van atendre els casos que teníem agendats per cita prèvia: van venir persones per mitjà d’Acció Raval, Vecines en Xarxa CV i Metzineres.

També es van connectar la Xarxa de suport Mutu i el Sindicat d’habitatge de Raval que van oferir l’espai que han ocupat a l’antiga Escola Massana per realitzar les permanències i vam acordar en comú que tinguin una permanència el segon dijous de cada mes a l’espai de l’Escola i la resta es facin al lokal. Durant el mes d’agost no hi haurà permanències i tornaran al setembre.

Des del lokal gestionarem les cites prèvies de la gent que ho sol·liciti. També posarem un ordinador a disposició de qui hagi de fer gestions en línia i no disposi de connexió ni màquina i pugui tenir el suport d’alguna persona que l’ajudi a fer-ho.

Tot va sortir bé, aprenem en comú a defensar-nos i tenim una possibilitat més gràcies al suport mutu i la solidaritat de les companyes de iacta. Els moviments, col·lectius i persones de Raval, disposem d’un capacitat nova que necessitàvem i que ens ajudarà a organitzar-nos i a defensar-nos millor.

Primera sesión de l’Espai Jurídic comunitari

El jueves 25 de junio se hizo la primera permanencia de l’Espai jurídic comunitari por parte de la cooperativa d’advocades IACTA en el lokal y funcionó muy bien. Desde el lokal ordenamos y limpiamos el espacio del fondo que reúne las condiciones para realizarlo. Por parte de IACTA vinieron dos personas que atendieron los casos que teníamos agendados por cita previa: vinieron personas por medio de Acció Raval, Vecines en Red CV y Metzineres.

También se conectaron la Xarxa de suport Mutu y el Sindicat d’habitatge del Raval que ofrecieron el espacio que han ocupado en la antigua Escola Massana para realizar las permanencias y acordamos en común que tengan una permanencia el segundo jueves de cada mes en el espacio de la Escuela y el resto se hagan en el lokal. Durante el mes de agosto no habrá permanencias y volverán en setiembre.

Desde el lokal gestionaremos las citas previas de la gente que lo solicite. También pondremos un ordenador a disposición de quien tenga que hacer gestiones online y no disponga de conexión ni máquina y pueda tener el apoyo de alguna persona que le ayude a hacerlo.

Todo salió bien, aprendemos en común a defendernos y tenemos una posibilidad más gracias al apoyo mutuo y a la solidaridad de las compañeras de IACTA. Los movimientos, colectivos y personas del Raval, disponemos de un capacidad nueva que necesitábamos y que nos ayudará a organizarnos y a defendernos mejor.

Comments are closed.