Drets i justícia, No caritat. Reivindicacions de Vecines en Red Ciutat Vella

Un estiu ple de diversió i suport veïnal, Xarxa de suport educatiu de Ciutat Vella
23 juny, 2020
Primera sessió de l’Espai Jurídic comunitari (cat/cas)
26 juny, 2020

Drets i justícia, No caritat. Reivindicacions de Vecines en Red Ciutat Vella

23 juny, 2020
 

Fa 3 mesos que vam posar en marxa la xarxa de suport. En col·laboració amb diversos col·lectius de Ciutat Vella hem elaborat un conjunt de reivindicacions que considerem imprescindibles x enfrontar la dura realitat que ens està tocant viure.

Imagen

SALUT. Calen infraestructures i material sanitari de qualitat, així com també més poder d’actuació pels CAPs per tal que puguin oferir una atenció dedicada i propera a la gent. A més, és necessari ampliar els recursos disponibles per les persones que utilitzen drogues.

Imagen

MESURES ECONÒMIQUES I SOCIALS. Exigim una renda bàsica per a totes les persones amb ingressos per sota del salari mínim, independentment de la seva situació administrativa. Reclamem #RegularizacionYa i mesures per garantir la seguretat en l’exercici del treball sexual.

Imagen
Imagen
Imagen

MESURES SOBRE VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Demanem reforçar les mesures de detecció de casos i que aquestes siguin ateses per personal especialitzat i des d’una perspectiva de gènere i interseccional.

Imagen
Imagen
Imagen

HABITATGE. Reclamem polítiques actives en relació al dret a l’habitatge i mesures de decreixement turístic que passin per convertir pisos turístics en habitatges socials.

Imagen
Imagen
Imagen

LLIBERTATS CIVILS. Reiterem que #RegularizacionYa és de justícia social, i que cal aturar les batudes racistes de la GUB, de la qual l’Ajuntament de Barcelona n’és responsable.

Imagen
Imagen

Comments are closed.