#femPlaça no fa vacances: #femPlaça torna al Casc Antic!

Comunicat de la Regidora de Ciutat Paella, Mercè Fongs, sobre el Cercavila de les Festes Alternatives del Raval 2014
28 juliol, 2014
Relato del concierto punk, XII Festes Alternatives del Raval
1 agost, 2014

#femPlaça no fa vacances: #femPlaça torna al Casc Antic!

31 juliol, 2014
 

Volem convidar-vos a una nova edició de #femPlaçalaFresca: demà, divendres 1 d’agost, #femPlaça Sabartés (placeta entre els carrers Flassaders i Montcada, la de l’ampliació del Museu Picasso).

Ja fa uns mesos vam fer una reunió #femPlaça allà, i ens va agradar molt aquest espai que, malgrat les terrasses i la creixent afluència del turisme, té encara un caire veïnal i informal que cal reivindicar i saber gaudir.

És per això que, per a aquest segon #femPlaça al Casc Antic, tornem a la Plaça Sabartés. Com sempre, es tracta de reivindicar l’espai públic com a lloc d’esbarjo, de trobada i de debat. De fet, dedicarem una estona a parlar sobre com volem continuar les nostres accions de recuperació pràctica d’un espai públic cada dia més segrestrat per les polítiques privatizadores de l’Ajuntament de Barcelona i per la pressió de les indústries turístiques i de restauració i oci.

Volem barris per al veïnat, i seguirem lluitant per ells i per les nostres places. Vine, porta una cadireta i alguna coseta per a compartir el sopar…
… i #femPlaça!

Comments are closed.