Concentració Vida abans que capital (cat/cas)

Sobre la comptabilitat electoral. El que va per sota, el que no es diu (cat/cas)
16 febrer, 2021
Sobre les revoltes. La repressió no és la solució (cat/cas)
18 febrer, 2021

Concentració Vida abans que capital (cat/cas)

18 febrer, 2021
 

[CAT]
Ha arribat l’hora. Les xarxes de suport mutu alcem la veu i passem a l’acció.
Portem molts mesos assumint tasques que haurien de ser cobertes per les administracions públiques: l’accés a l’alimentació i altres recursos bàsics com habitatge, treball, atenció als serveis…

Mentre la classe dirigent ens oblida i capgira les seves prioritats, nosaltres ens organitzem, sempre basant-nos en la solidaritat i el suport mutu. La nostra prioritat és posar la vida i les persones al centre i per això fem un pas endavant.

No volen reconèixer les cues de la fam, es continuen produïnt desnonaments en plena pandèmia, milers de persones segueixen en situació irregular administrativa, els ajuts continuen sense arribar… Doncs les veïnes passem a l’acció.
Hi som, existim i ens volem fer veure. Per això convoquem una manifestació el proper diumenge 21 de febrer a Plaça Sant Jaume. Per defensar un model de ciutat que posi la vida al centre. Per lluitar per “pa, papers, sostre i treball” per a totes. Seguiu atentes a les xarxes! Anirem publicant novetats i més informació!
Ara, i sempre, apostem per la solidaritat, l’organització i el suport mutu💥

Ens veiem als carrers✊🏼

Diumenge 21 Febrer
12:00
Plaça Sant Jaume

#interxarxesbcn
#vidaabansquecapital
#xarxessuportmutubcn

—————–

[CAS]

Ha llegado la hora. Las redes de apoyo mutuo alzamos la voz y pasamos a la acción.

Llevamos muchos meses asumiendo tareas que deberían ser cubiertas por las administraciones públicas: el acceso a la alimentación y otros recursos básicos como vivienda, trabajo, atención a los servicios …

Mientras la clase dirigente nos olvida y trastoca sus prioridades, nosotros nos organizamos, siempre basándonos en la solidaridad y el apoyo mutuo. Nuestra prioridad es poner la vida y las personas en el centro y por ello damos un paso adelante.

No quieren reconocer las colas del hambre, se siguen produciendo desahucios en plena pandemia, miles de personas siguen en situación irregular administrativa, las ayudas siguen sin llegar … Pues las vecinas pasamos a la acción.
Estamos, existimos y nos queremos hacer ver. Por eso convocamos una manifestación el próximo domingo 21 de febrero en Plaza Sant Jaume. Para defender un modelo de ciudad que ponga la vida en el centro. Para luchar por “pan, papeles, techo y trabajo” para todas. Sigan atentas a las redes! Iremos publicando novedades y más información!

Ahora, y siempre, apostamos por la solidaridad, la organización y el apoyo mutu💥

Nos vemos en los calles ✊🏼

Domingo 21 Febrero
12:00
Plaça Sant Jaume

#interxarxesbcn
#vidaabansquecapital
#xarxessuportmutubcn

Comments are closed.