Ara més que mai, la lluita continua. Ara toca ENDERROCAR-LOS

Ha valgut la pena, cal celebrar i seguir lluitant (cat/cas)
26 febrer, 2020
Sobre las putas libertarias + Info
27 febrer, 2020

Ara més que mai, la lluita continua. Ara toca ENDERROCAR-LOS

26 febrer, 2020
 

En breus ja farà un any que el projecte de la Casa Buenos Aires va començar a caminar. Vam entrar per a reivindicar que aquest espai podia ajudar a solucionar molts dels problemes que assetgen Vallvidrera, com la falta d’habitatge i d’espais col·lectius. Amb la voluntat de transformar el nostre entorn, un any després i mirant enrere, tenim el convenciment que hem iniciat un camí que ja està transformant Vallvidrera.

Recentment, hem sabut que l’Audiència Provincial ha rebutjat el recurs que vam interposar en contra de la sentència del judici celebrat el passat 12 de juliolen què es decretava el desallotjament de tots els ocupants. Això ens situa en un escenari de desallotjament en les properes setmanes. És per això que ara necessitem tota la vostra força i suport.

Us demanem que des dels vostres col·lectius en feu difusió i ens ajudeu a denunciar la situació.D’altra banda, el proper divendres 28 de febrer, farem una concentració a la Plaça del Centre Cívic a les 17h. Us animem a venir i a fer-ne difusió (adjunt trobareu el cartell de la convocatòria).

Amb tot això, tampoc volem deixar de celebrar el primer any de vida del projecte. Ara més que mai volem posar sobre la taula tot el què hem fet durant aquests 12 mesos. És per això que el proper dissabte 14 celebrarem el nostre primer aniversari amb una festa organitzada en col·laboració amb el cicle de música Say it Loud i Rebelmadiaq Sound. Serà una jornada festiva i reivindicativa amb moltes activitats per a totes les edats i música en directe. Ens encantaria compartir aquests moment de lluita i resistència amb tots els col·lectius que heu passat per l’espai donant-li vida a la casa i al projecte.
Us adjuntem el cartell de la jornada perquè en feu difusió i us demanem que feu extensiu el contingut d’aquest correu a totes aquelles persones i col·lectius que considereu.
Per tot el que vindrà i per fer-ho al vostre costat.Ara més que mai, la lluita continua. Ara toca ENDERROCAR-LOS.

Salut i lluita!

Comments are closed.