30 anys al barri. Viscal el CAP Raval Nord,!!! Visca el Raval!!!

La importància de petits gestos solidaris, de fer xarxa
10 febrer, 2023
Malgrat el soroll mediàtic, el MACBA no s’ampliarà a la plaça dels Àngels
17 febrer, 2023

30 anys al barri. Viscal el CAP Raval Nord,!!! Visca el Raval!!!

12 febrer, 2023
 

 

Dissabte 11 de febrer vam celebrar la festa d’aniversari del CAP Lluis Sayé, organitzada per les treballadores del CAP i un munt d’entitats, associacions, col·lectius i persones del barri. Va ser un gran èxit que mostra el reconeixement al CAP i la defensa de l’Atenció Primària. Compartim criteris, lluites i solidaritats en la defensa del barri i de la seva gent davant dels interessos dels poderosos (mercat, diners i institucions).

Les convocatòries de les treballadores del CAP, aconsegueixen que tothom vingui, les comunitats del Raval, pakistaneses, filipines. Els hi van donar veu i visibilitat. És per això que generen tanta confiança com ho van expressar a la xerrada les pròpies infermeres i les dones que van parlar. La reivindicació de la Plaça pel barri i no pel MACBA: la plataforma No a l’ampliació del MACBA, es va encarregar de fer les paelles tan bones que no va quedar cap plat, inclús van faltar uns quants.

Xamfrà, l’Ateneu Enciclopèdic, l’Antiga Escola Massana, Raval Rebel, la Xarxa Veïnal del Raval, les comunitats i col·lectius vam tenir el nostre espai i vam aportar el nostre petit gra de sorra perquè fos possible. El Lokal vam montar un xiringuito per vendre el llibre Matar al Chino de Miquel Fernández editat per Virus, que va intervenir a l’acte i del que es van vendre tots els exemplars que portàvem, la col·lecció Històries del raval i la resta de samarretes amb el dibuix d’Azagra/Revuelta dedicat a la Plataforma, també vam prestar els cremadors i les paelles del material solidari.

Tothom va quedar content, tothom va tenir espai i tothom va felicitar les treballadores del CAP per la seva feina i el seu compromís en condicions tan precàries i es va demostrar que les xarxes solidàries són cada dia més fortes, malgrat tot.

Visca el CAP Raval Nord, !!! Visca el Raval!!!

Imagen

Comments are closed.