La importància de petits gestos solidaris, de fer xarxa

Concentració a la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu en suport a #DefensemBibliosBCN
8 febrer, 2023
30 anys al barri. Viscal el CAP Raval Nord,!!! Visca el Raval!!!
12 febrer, 2023

La importància de petits gestos solidaris, de fer xarxa

10 febrer, 2023
 

 

La importància de petits gestos solidaris, de fer xarxa i sense gaire esforç, donar suport als qui lluiten per als seus drets i alhora els de totes. És el cas de les bibliotecàries de Barcelona i la vaga del 9 de febrer, que sembla que va ser un èxit.

Les coneixem a les de la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu i no en són una excepció, per la bona feina que fan amb la gent del raval. Estan molt ben valorades malgrat les condicions de treball. La precarietat que tot ho envaeix, que devalua uns serveis públics que funcionen més aviat que malament per la generositat de les seves treballadores.

No costa gaire recolzar en aquests casos, fer-se presents per col·laborar a tancar la biblioteca i acompanyar-les a la plaça de Sant Jaume. No costa gaire i ho agraeixen encara més. Una pancarta, un gest de suport mutu tan merescut i una demostració que cal donar suport, de la millor manera que es pugui a qui s’organitza, a qui s’activa i es mobilitza.

El mateix amb les treballadores de la salut. Els serveis públics cada cop més privatitzats, externalitzats, en pitjors condicions. La mobilització de les treballadores i la solidaritat dels barris ens permetrà millor la defensa.

Ho vam provar amb molts dubtes i va funcionar, va ser una alegria i va valer la pena l’esforç així que Salut i fins aviat.

Felicitats a #Defensembibliosbcn, a la CGT, @BibPrecarias i especialment a les treballadores de la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu pel seu amor per la gent del Raval.

1 Comment

  1. […] La importància de petits gestos solidaris, de fer xarxa […]