Stop desnonaments Raval, volem un CAP Nou Ja i seguim defensant el barri i la seva gent (cat/cas)

Video del pastel 31 aniversario del Lokal
22 octubre, 2018
Desnonament sense avís i per la força a Nou de la Rambla 99 contra Hafsa i la seva família (cat/cas)
25 octubre, 2018

Stop desnonaments Raval, volem un CAP Nou Ja i seguim defensant el barri i la seva gent (cat/cas)

23 octubre, 2018
 

dimarts 23 d’octubre, quatre desnonaments al Raval, tots ja pel segon llançament com a mínim, totes famílies que ja han passat pel punt d’informació sobre violència immobiliària, famílies en situació greu que pateixen perquè es veuen al carrer. Els quatre s’han aturat gràcies a la mobilització veïnal de veïnes del barri, del Poble Sec, Gòtic, Grups d’habitatge de Sants i Gràcia i de la PAH, les guerreres que mai fallen. solidàries i a la mediació del Sipho. Cada setmana augmenten els desnonaments en tots els barris, situacions límit que fan la vida impossible a milers de persones que viuen en la precarietat. Serveis socials desbordats, lleis injustes, i assemblees i grups veïnals, sindicats de barri, de llogateres mobilitzats per donar suport a qui ho necessita i combatre els poderosos. Gràcies a tota aquesta gent meravellosa que cada dia ho fa millor defensem els barris i la seva gent.

I el dijous 25 Consell de Barri monogràfic sobre el CAP del Raval Nord. Una altra vegada a mobilitzar-se per defensar que volem un CAP Nou Ja, que les necessitats de salut estan per sobre de la indústria cultural, que no tolerarem que les administracions col·loquin les necessitats del MACBA per sobre de les necessitats de la gent, que l’habitatge i la salut són drets que ens volen arrabassar i que els defensarem.

Les administracions i els funcionaris han d’entendre que estan al servei del poble, que si no compleixen es trobaran amb la resistència i la lluita del veïnat. Que la nostra dignitat i els nostres drets no estan en venda, que entre iguals ens recolzem i lluitem junts.

I seguirà la lluita perquè la gent ho ha decidit, en Acció Riera Baixa, en la defensa de l’Agora Juan Andrés, exigint lloguers socials, lluitant contra les subhastes de la SAREB, defensant a les veïnes de Espalter, de Carme 106, del Poble-sec , de Sant Antoni, de Gòtic i la Barceloneta, de Gràcia, Vallcarca i Ciutat Meridiana, de Sants, de tots els barris de Barcelona en lluita.

en castellano

Stop desahucios Raval, Queremos un CAP Nou Ja y seguimos defendiendo el barrio y su gente

martes 23 de octubre, cuatro desahucios en el Raval, todos ya por el segundo lanzamiento como mínimo, todas familias que ya han pasado por el punto de información sobre violencia inmobiliaria, familias en situación grave que sufren porque se ven en la calle. Los cuatro se han parado gracias a la movilización vecinal de vecinas del barrio, de Poble Sec, Gòtic, Grups d’habitatge de Sants i Gràcia y de la PAH, las guerreras que nunca fallan. solidarias y a la mediación del SIPHO. Cada semana aumentan los desahucios en todos los barrios, situaciones límite que hacen la vida imposible a miles de personas que viven en la precariedad. Servicios sociales desbordados, leyes injustas, y asambleas y grupos vecinales, sindicatos de barri, de llogateres movilizados para dar apoyo a quien lo necesita y combatir a los poderosos. Gracias a toda este gente maravillosa que cada dia lo hace mejor defendemos los barrios y su gente.

Y el jueves 25 Consell de Barri monográfico sobre el CAP del Raval Nord. Otra vez a movilizarse para defender que queremos un CAP Nou Ja, que las necesidades de salud están por encima de la industria cultural, que no vamos a tolerar que las administraciones coloquen las necesidades del MACBA por encima de las necesidades de la gente, que la vivienda y la salud son derechos que nos quieren arrebatar y que los vamos a defender.

Las administraciones y los funcionarios han de entender que están al servicio del pueblo, que si no cumplen se encontrarán con la resistencia y la lucha del vecindario. Que nuestra dignidad y nuestros derechos no están en venta, que entre iguales nos apoyamos y luchamos juntos.

Y seguirá la lucha porque la gente lo ha decidido, en Acció Riera Baixa, en la defensa del Agora Juan Andrés, exigiendo alquileres sociales, luchando contra las subastas de la SAREB, defendiendo a las vecinas de Espalter, de Carme 106, de Poble Sec, de Sant Antoni, de Gòtic y la Barceloneta, de Gràcia, Vallcarca y Ciutat Meridiana, de Sants, de todos los barrios de Barcelona en lucha.

Comments are closed.