Desnonament sense avís i per la força a Nou de la Rambla 99 contra Hafsa i la seva família (cat/cas)

Stop desnonaments Raval, volem un CAP Nou Ja i seguim defensant el barri i la seva gent (cat/cas)
23 octubre, 2018
Hay que escuchar y movilizarse, hay que hacer asambleas y ocupar la calle (cas/cat)
26 octubre, 2018

Desnonament sense avís i per la força a Nou de la Rambla 99 contra Hafsa i la seva família (cat/cas)

25 octubre, 2018
 

Hafsa i la seva família de 4 menors i el seu marit, després de viure durant 18 anys han estat desnonats després de quatre intents. Aquest dilluns passat es va aconseguir aturar i avui cap a les 9 ens va arribar l’avís de part seva. En portar els nens a l’escola han vist el dispositiu. Qui hagi estat ha donat l’ordre de desnonament sense previ avís i amb un dispositiu especial de mossos. No han pogut intervenir ni la Sipho ni serveis socials del barri si no el CUES que han començat a baixar les seves coses amb total impunitat. La propietat és Ihedria Spain SL un fons voltor israelià que ha comprat l’edifici.

Quan hem arribat ja eren a l’habitatge baixant les coses i res s’ha pogut fer. Hafsa és a la llista d’emergència i té pis concedit des de fa 7 mesos, la propietat ha aconseguit executar el desnonament sense que hi hagi alternativa digna per a la família.

en castellano

Desahucio sin aviso y por la fuerza en Nou de la Rambla 99 contra Hafsa y su familia

Hafsa y su familia de 4 menores y su marido, después de vivir durante 18 años han sido desahuciados después de cuatro intentos. Este lunes pasado se consiguió parar y hoy hacia las 9 nos llegó el aviso de su parte. Al llevar los niños a la escuela han visto el dispositivo. Quien haya sido ha dado la orden de desahucio sin previo aviso y con un dispositivo especial de mossos. No han podido intervenir ni la SIPHO ni serveis socials del barri si no el CUES que han empezado a bajar sus cosas con total impunidad. La propiedad es Ihedria Spain SL un fondo buitre israelí que ha comprado el edificio.

Cuando hemos llegado ya estaban en la vivienda bajando las cosas y nada se ha podido hacer. Hafsa está en la lista de emergencia y tiene piso concedido desde hace 7 meses, la propiedad ha conseguido ejecutar el desahucio sin que haya alternativa digna para la familia.

Comments are closed.