Sant Jordi: suport mutu, comunitat i autogestió

1 de Maig. Actes, xiringo i manifestacions
27 abril, 2023
¡Más libros, es la guerra!
4 maig, 2023

Sant Jordi: suport mutu, comunitat i autogestió

27 abril, 2023
 

 

Gràcies a tota la gent que va col·laborar, que va ser molta i suficient, ho vam poder aconseguir. Gràcies al suport mutu i a l’autogestió, gràcies a la comunitat que conforma el local. Al treball comú, activista i solidari, vam poder superar les dificultats administratives i del mercat. Cada vegada costa més estar al carrer, cada vegada són més grans les dificultats administratives, permisos, protocols i burocràcies que impedeixen la presència  de tothom i així es perd el caràcter popular de Sant Jordi i de les Rambles que durant tant temps ha coexistit amb el mercat: les grans i les petites amb els seus materials.

Tot i el mal lloc que se’ns va concedir, va anar bé. Gràcies a la gent que ens va buscar i ens va trobar, a les xarxes, al boca orella. Als altres xiringos a la Rambla Raval i a l’Àgora Juan Andrés i al local obert, vam mantenir una bona jornada, ens vam veure amb molta gent i vam moure llibres i textos crítics per subvertir la realitat, aquella que ens oprimeix.

A seguir, ànims i sort. Moltes abraçades i gràcies a les que fan que sigui possible: continuar actius i vius després de tants anys.

Comments are closed.