Sant Jordi 2022, la bellesa està al carrer, si no ens fan fora (cat/cas)

COMUNICADO Desnonament violent de Casa Àfrica
8 abril, 2022
L’habitatge és un dret, no un negoci! #AixíNoPodemViure
3 maig, 2022

Sant Jordi 2022, la bellesa està al carrer, si no ens fan fora (cat/cas)

21 abril, 2022
 

Un Sant Jordi més, després de la pandèmia i patint les conseqüències del control i les dificultats per estar al carrer, amb normalitat i sense necessitat de privatitzar l’espai públic. Anem perdent espais, anem perdent drets, enmig de protocols, normatives, prohibicions i multes. El cas és estar tancats, que no ens vegin i deixar l’espai públic per al negoci.

Per això és important defensar la cultura lliure i de manera lliure, continguts i espais: col·lectius, persones, llibreries autogestionades, antiautoritàries. Com tot cal defensar aquests espais per creure i distribuir continguts crítics alhora que construïm altres maneres de viure i de pensar.

Estarem oberts tot el dia a la llibreria, muntarem xiringuito (si la pluja ho permet) al Festival de les Males Arts a Sant Andreu divendres i dissabte. Muntarem parada a la Plaça Reial, La número 33 i encara som pendents de saber si, finalment, hi haurà possibilitat de muntar la de cada any, des de sempre, a les Rambles a l’altura del carrer Ferràn. Acabem de rebre la notificació del permis a les 12h del dijous 21.

Signem el manifest impulsat per Descontrol COMUNICAT! Ni privat, ni agremiat! #SantJordiPúblic Sant Jordi 2022: “Normalitat” privatitzada

I continuarem apostant per continuar aportant la nostra experiència i vitalitat per a la cultura lliure i autogestionada,

Salut i la bellesa està al carrer

 

Un Sant Jordi más, después de la pandemia y sufriendo las consecuencias del control y las dificultades para estar en la calle, con normalidad y sin necesidad de privatizar el espacio público. Vamos perdiendo espacios, vamos perdiendo derechos, en medio de protocolos, normativas, prohibiciones y multas. El caso es estar encerrados, que no se nos vea y dejar el espacio público para el negocio.

Por eso es importante defender la cultura libre y de forma libre, contenidos y espacios: colectivos, personas, librerias autogestionadas, antiautotitarias. Como todo hay que defender estos espacios para creen y distribuyan contenido críticos a la vez que construimos otras maneras de vivir y de pensar.

Estaremos abiertos todo el día en la libreria, montaremos xiringuito (si la lluvia lo permite)en el Festival de las Malas Artes en Sant Andreu el viernes y el sábado. Montaremos parada en la Plaça Reial,. la número 33 y seguimos pendientes de saber si, finalmente, habrá posibilidad de montar la de cada año, desde siempre, en las Ramblas a la altura del carrer Ferràn. Acabamos de recibir la notificación del persmiso a las 12h del jueves 21.

Firmamos el manifiesto impulsado por Descontrol COMUNICAT! Ni privat, ni agremiat! #SantJordiPúblic Sant Jordi 2022: “Normalitat” privatitzada

Y continuaremos apostando por seguir ahí aportando nuestra experiencia y vitalidad para la cultura libre y autogestionada,

Salud i la bellessa està al carrer

Comments are closed.