Lluites i resistències al Raval i al món
10 octubre, 2019
Avui per solidaritat i suport mutu antirepressiu, tancarem el lokal + Comunicats autònoms i llibertaris
14 octubre, 2019

Resultats econòmics de les XVII Festes Alternatives del Raval against the machine (cat/cas)

10 octubre, 2019
 

Els ingressos totals de les festes van ser de 14021 €, descomptant les despeses i actualitzant les vendes de materials (sobretot samarretes) els beneficis finals són de 3850 €. Aquests beneficis són tots per al que es decideixi en comú, cap particular o col·lectiu treu beneficis per a profit propi. Ha estat el criteri sobre autogestió establert des de les primeres festes fins avui.

Sempre s’ha donat una aportació de 100 € per als diferents col·lectius del raval. En aquest cas: Casa de la Solidaritat, el Lokal, Xarxa Veïnal, Ràdio Contrabanda, Ateneu Enciclopèdic Popular, Putes Llibertàries, Plataforma per 1 Cap nou al Raval Nord, Revista Masala, Raval no Resignat, Metzineres, Sindicat d’habitatge del Raval, Raval Rebel, Guerrilla Raval, Plataforma Pedro Álvarez, Casal la Galera, Espai la Bartola, Tancada Migrant, Sindicat de Manters, Zig Action, Joves del Raval, Ateneu del Raval, Jardinet dels Gats. la Directa, Acció Raval i una aportació especial de 300 € per l’Agora Juan Andrés per ser un espai que hem de cuidar especialment, ja que és per a ús de totes les persones i col·lectius que ho necessiten.

Finalment i no menys important, hem decidit en assemblea la compra de la següent infraestructura que se suma a la que ja tenim: Un projector nou (ja que els dos actuals estan fallant). Un generador silenciós (ja que el generador que tenim està fet pols, i per la diferència de preu ens hem decidit pel silenciós). Finalment també comprarem dues carpes noves (ja que cada vegada fem més coses al carrer i les carpes són necessàries).

Segueix quedant un fons per a les festes de l’any que ve i caixa de resistència per a materials i infraestructures així com necessitats urgents que es presentin.

La valoració de les festes va ser molt positiva (s’han publicat diverses cròniques dels actes i espais), es va treballar molt a gust tot i anar justos de persones i no hi va haver de lamentar cap desgràcia. Segueix actiu l’esperit autogestionari i rebel amb el qual van néixer i han aguantat fins avui i esperem que així segueixi.

Salut i Raval against the machine.

Resultados económicos de las XVII Festes Alternatives del Raval.

Los ingresos totales de las fiestas fueron de 14021€, descontando los gastos y actualizando las ventas de materiales (sobre todo camisetas) los beneficios finales son de 3850€. Estos beneficios son todos para lo que se decida en común, ningún particular o colectivo saca beneficios para provecho propio. Ha sido el criterio sobre autogestión establecido desde las primeras fiestas hasta hoy..

Siempre se ha dado una aportación de 100€ para los diferentes colectivos del raval. En este caso: Casa de la Solidaritat, el Lokal, Xarxa veïnal, Radio Contrabanda, Ateneu Enciclopédic Popular, Putas Libertarias, Plataforma per un Cap nou al Raval Nord, Revista Masala, Raval no Resignat, Metzineras, Sindicat d’habitatge del Raval, Raval Rebel, Guerrilla Raval, Plataforma Pedro Álvarez, Casal la Galera, Espai la Bartola, Tancada Migrant, Sindicato de Manteros, Zig Action, Joves del Raval, Ateneu del Raval, Jardinet dels Gats. la Directa, Acció Raval y una aportación especial de 300€ para el Agora Juan Andrés por ser un espacio que debemos cuidar especialmente ya que es para uso de todas las personas y colectivos que lo necesitan.

Por último y no menos importante, hemos decidido en asamblea la compra de la siguiente infraestructura que se suma a la que ya tenemos: Un proyector nuevo (ya que los dos actuales están fallando). Un generador silencioso (ya que el generador que tenemos está hecho polvo, y ya que lo vamos a sustituir y por la diferencia de precio nos hemos decidido por el silencioso). Por último también vamos a comprar dos carpas nuevas (ya que cada vez hacemos más cosas en la calle y las carpas son necesarias).

Sigue quedando un fondo para las fiestas del año próximo y caja de resistencia para materiales e infraestructuras así como necesidades urgentes que se presenten.

La valoración de las fiestas fue muy positiva (se han publicado varias crónicas de los actos y espacios), se trabajó muy a gusto a pesar de ir justos de personas y no hubo que lamentar ninguna desgracia. Sigue activo el espíritu autogestionario y rebelde con el que nacieron y han aguantado hasta hoy y esperemos que así siga.

Salud y Raval against the machine.

Comments are closed.