Avui per solidaritat i suport mutu antirepressiu, tancarem el lokal + Comunicats autònoms i llibertaris

Resultats econòmics de les XVII Festes Alternatives del Raval against the machine (cat/cas)
10 octubre, 2019
Quan la desobediència desborda els carrers i els aeroports (cat/cas)
14 octubre, 2019

Avui per solidaritat i suport mutu antirepressiu, tancarem el lokal + Comunicats autònoms i llibertaris

14 octubre, 2019
 

Avui per solidaritat i suport mutu antirepressiu, en defensa de les llibertats, contra la sentència, també per Rojava, Ecuador i totes les lluites populars ; tancarem el lokal. Salut i llibertat.

CNT Catalunya@CNTCatalunya COMUNICAT No és una qüestió de banderes ni de pàtries, és una qüestió de drets individuals i col•lectius. Som poble, som veïns i veïnes, tenim dret a decidir el nostre futur i les nostres vides.

Comunicat del Secretariat Permant de la @CGTCatalunya arrel de les #SentenciaDelProces. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils

Comunicat de rebuig a la sentència. Batzac Joventits Llibertàries

Llibertat Preses. Comunicat de l’Associació Bidó de Nou Barris (Ateneu Popular de Nou Barris)

Virus Editorial. Avui tanquem en solidaritat antirepressiva

Heura Negra@AsLLibVallcarca Atentes! El dia que surti la Sentència del #JudiciProcés, totes al carrer! A les 18.00 h a la pl. del Metro de #Vallcarca (Av. Vallcarca 100), convoca el @ComiteVallcarca! Quan la injustícia és un fet, la resistència és un deure!

Descontrol Editorial@DescontrolEd Siguin qui siguin les condemnades, les sentencies són injustes. Nosaltres també tanquem. Tot i això, mantindrem uns serveis mínims per seguir imprimint tot el que calgui per aquestes protestes i d’altres lluites

Comments are closed.