Què tal si #femPlaça al Raval?

Xerrada i presentació de llibres al Centre Social La Dispersa.
3 juny, 2014
Pase del documental "15M. Idas y vueltas entre las primaveras"
4 juny, 2014

Què tal si #femPlaça al Raval?

3 juny, 2014
 
Després de les grans experiències #femPlaça al Barri Gòtic i al Casc Antic (Sant Miquel i Sant Cugat, respectivament) ens proposem ara portar i viure aquesta experiència al Raval.

#femPlaça és una iniciativa popular de recuperació d’un espai públic que sentim s’està perdent per la seva mercantilització excloent (terrasses, pàrquings…) i per la estigmatització i persecució d’algunes actituds de pura vida veïnal (Normativa Cívica). Una acció lúdico-reivindicativa que pretén recuperar l’espai públic com a lloc d’esbarjo i convivència.

Fins ara, hem berenat, jugat (a la pilota, als escacs, al dòmino…), xerrat i dibuixat, però també hem fet ràdio i vídeos, i hem mesurat les places i bolcat les dades en mapes analítics que ensenyen a entendre el seu malfuncionament i ajuden a proposar millores.

La proposta per al Raval és similar, però també s’haurà d’adaptar a les visions que s’hi puguin afegir. Si vols participar i dir la teva, vine dijous 5 a les 20:00 a la Plaça Salvador Seguí! (Al costat de la Filmoteca) estarem molt agraïts si ens pots ajudara fer difusió de l’esdeveniment.

Vine i participa!

Comments are closed.