Què està passant al Gimnàs Social Sant Pau? Comunicat #3 (cat/cas)

La REA no cau! Judici i crowdfunding de @la_REA_ per sufragar les despeses judicials
5 abril, 2022
Vermút-Presentació del llibre: La Boqueria i el seu món de relacions socials, 1840-1980
6 abril, 2022

Què està passant al Gimnàs Social Sant Pau? Comunicat #3 (cat/cas)

5 abril, 2022
 
 
Anem preparant l’acte públic perquè es pugui fer amb totes les garanties d’igualtat

En resposta al nostre comunicat: Què està passant al Gimnàs Sant Pau? Comunicat #2, publicat el 18 de març. El Consell Rector de la cooperativa respon el 25 del mateix mes. En aquesta resposta es mostra favorable a fer l’acte públic i ens emplaça a anar preparant data, lloc i forma.

Així hauríem de respondre positivament i concretar la manera quan hem sabut que diverses extreballadores del Gimnàs han rebut una nova denúncia que implica un nou procés judicial les setmanes vinents. Al nostre comunicat expressàvem la necessitat de poder intervenir en igualtat de condicions perquè cadascú donés la seva versió dels fets succeïts. Aquesta nova denúncia trenca aquesta igualtat i impedeix que la proposta es desenvolupi amb normalitat fins a la realització del judici. Entenem que de base hi ha una situació de desigualtat, ja que, d’una banda, es troba la ‘cooperativa’ conformada íntegrament per persones europees que van passar la pandèmia en la seguretat de casa seva i de l’altra banda (o més aviat per sota) troben les tres treballadores, acomiadades, de les quals dues són migrants, que es van exposar al risc de sostenir el servei durant la pandèmia.

Acordem esperar que es desplegui el procés judicial, esperem que ràpidament, i encara manifestem el nostre suport a les treballadores en les seves reivindicacions, alhora que anirem preparant l’acte públic perquè es pugui fer amb totes les garanties d’igualtat.

Barcelona abril de 2022.

Acció Raval,

Associació Cultural el Raval – El Lokal

Ateneu del Raval

CUP Ciutat Vella

Guerrilla Raval

Habitem les Drassanes

la Negreta

Les Vilaretes

Putas indignadas

Putas libertarias del Raval

Raval Rebel

Resistim al Gòtic

Sindicat d’Habitatge del Raval

Xarxa Veïnal del Raval

Zig Action (Ibrahima Seydi)

Qué está pasando en el Gimnàs Social Sant Pau? Comunicado #3

En respuesta a nuestro comunicado: Què està passant al Gimnàs Sant Pau ? Comunicat #2, publicado el 18 de marzo. El Consell Rector de la cooperativa responde el 25 del mismo mes. En esta respuesta se muestra favorable a realizar el acto público y nos emplaza a ir preparando fecha, lugar y forma.

Así íbamos a responder positivamente y concretar la manera cuando hemos sabido que varias extrabajadoras del Gimnás han recibido una nueva denuncia que implica un nuevo proceso judicial en las próximas semanas. En nuestro comunicado expresábamos la necesidad de poder intervenir en igualdad de condiciones para que cada cual diera su versión de los hechos sucedidos.. Esta nueva denuncia rompe esta igualdad e impide que la propuesta se desarrolle con normalidad hasta la realización del juicio. Entendemos que de base hay una situación de desigualdad, ya que de un lado se encuentra la ‘cooperativa’ conformada en su totalidad por personas europeas que pasaron la pandemia en la seguridad de sus hogares y del otro lado (o mas bien por debajo) se encuentran las tres trabajadoras, despedidas, de las cuales dos son migrantes, quienes se expusieron al riesgo de sostener el servicio durante la pandemia.

Acordamos esperar a que se desarrolle el proceso judicial, esperamos que rápidamente, y seguimos manifestando nuestro apoyo a las trabajadoras en sus reivindicaciones, a la vez que iremos preparando el acto público para que pueda realizarse con todas las garantias de igualdad.

Barcelona abril de 2022.

Acció Raval,

Associació Cultural el Raval – El Lokal

Ateneu del Raval

CUP Ciutat Vella

Guerrilla Raval

Habitem les Drassanes

la Negreta

Les Vilaretes

Putas indignadas

Putas libertarias del Raval

Raval Rebel

Resistim al Gòtic

Sindicat d’Habitatge del Raval

Xarxa Veïnal del Raval

Zig Action (Ibrahima Seydi)

Comments are closed.