La REA no cau! Judici i crowdfunding de @la_REA_ per sufragar les despeses judicials

Judici contra Can Piella el proper 5 de maig als jutjats de Sabadell. Suport mutu i solidaritat
5 abril, 2022
Què està passant al Gimnàs Social Sant Pau? Comunicat #3 (cat/cas)
5 abril, 2022

La REA no cau! Judici i crowdfunding de @la_REA_ per sufragar les despeses judicials

5 abril, 2022
 

Crowdfunding de @la_REA_ per sufragar les despeses judicials que s’han anat donant durant 4 anys. Demanen suport davant la proximitat del judici, el proper 28 d’abril #laREAnocau

El dia 3 de desembre del 2017 vam organitzar una manifestació per a recuperar la que durant 2 anys havia estat la nostra casa i de la qual havíem estat desallotjades per l’Ajuntament de Barcelona dos dies abans.

Una unitat d’antiavalots de la Guàrdia Urbana es trobava allí per a impedir-ho.

Tot i l’enorme presència policial, dues companyes van aconseguir entrar a l’edifici abans de la manifestació. Els antiavalots davant de la impotència de veure’ns ja a dins van començar a ruixar amb gas pebre i a pegar a totes les manifestants.
La manifestació va acabar amb una persona detinguda i desenes més amb lesions bastant greus (caps oberts, braços i cames trencats…)

La REA no va ser només un projecte polític anarquista, va ser un refugi que ens va salvar del tedi que suposa tenir 20 anys i viure a Barcelona, també va ser la primera experiència de vida en comunitat per a més de 30 persones que a l’hora ens va permetre a moltes de nosaltres donar els primers passos de militància en col·lectius d’esquerra radical.

Els dies 27 i 28 d’abril 7 persones que van assistir a la manifestació s’enfronten a un judici penal per atemptat contra l’autoritat, lesions i desordres públics, que en el pitjor dels casos pot acabar amb penes de presó de 3 anys i 8 mesos per a cada una de les processades.

Necessitem molts diners per a pagar a les advocades que ens estan defensant i sufragar les possibles despeses a les quals ens poden condemnar en el judici.

Ajudeu-nos si us plau!

Español:

Comments are closed.