Proposta acció urgent contra la Europa (el món) del capital i la guerra (cat/cas)

Jornades de suport a la Campanya, 2 anys sense #JusticiaJuanAndres
12 setembre, 2015
Acción Arschloch en Barcelona contra la Europa del Capital y la Guerra
21 setembre, 2015

Proposta acció urgent contra la Europa (el món) del capital i la guerra (cat/cas)

17 setembre, 2015
 

El 2002 vam fer la Campanya Contra l’Europa del capital i la Guerra sota el lema: “sóm mil.lions i el planeta no és vostre”. Els últims esdeveniments tan greus que estan passant ens recorden aquesta campanya que va mobilitzar a milions de persones i que avui torna amb la mateixa cruesa si és possible i ens fan reaccionar per demostrar que estem en contra de la barbàrie i que la solució és atacar les causes i solidaritzar-nos amb la gent que pateix les conseqüències. Evento en facebook

Veiem imprescindible convocar des de baix per manifestar la nostra protesta i tornar a teixir les xarxes que permetin reaccionar. És per això que sense cap ànim de protagonitzar i si que serveixi per activar propostes, iniciatives i discursos comuns, volem convocar una acció el diumenge 20 de setembre a les 12 del migdia. Proposem que sigui des de Canaletes fins al port de Barcelona en què cada persona, col·lectiu, organització porti el seu pancarta, el seu lema, la seva paraula per posar-les en comú sota la imatge del Gernika i recordar que ahir, avui i sempre estem contra el Món del capital i la guerra.

Cridem especialment a totes les persones i col·lectius que s’estan mobilitzant aquests dies: Stop Mare Mortum, Tamquem els CIEs, convocatòria al consolat d’Hongria, etc … per fer seva la convocatòria i prendre la iniciativa, enriquintla perquè sigui comú.

—————————————-

En el 2002 hicimos la Campanya Contra la Europa del capital y la Guerra bajo el lema: “som mil.lions i el planeta no és vostre” . Los últimos acontecimientos tan graves que están ocurriendo nos recuerdan esa campanya que movilizó a millones de personas y que hoy vuelve con la misma crudeza si cabe y nos hacen reaccionar para demostrar que estamos en contra de la barbarie y que la solución es atacar las causas y solidarizarnos con la gente que sufre las consecuencias.

Vemos imprescindible convocar desde abajo para manifestar nuestra protesta y volver a tejer las redes que permitan reaccionar. Es por eso que sin ningún ánimo de protagonizar y si que sirva para activar propuestas, iniciativas y discursos comunes, queremos convocar una acción el domingo 20 de septiembre a las 12 del mediodia. Proponemos que sea desde Canaletes hasta el puerto de Barcelona en la que cada persona, colectivo, organización traiga su pancarta, su lema, su palabra para ponerlas en común bajo la imagen del Gernika y recordar que ayer, hoy y siempre estamos contra el Mundo del capital y la guerra.

Llamamos especialmente a todas las personas y colectivos que se están movilizando estos días: Stop Mare Mortum, Tamquem els CIEs, convocatoria en el consulado de Hungria, etc… para hacer suya la convocatoria y tomar la inciativa, enriqueciendola para que sea común.

Comments are closed.