des del Raval a la Mani en defensa de la sanitat pública
6 abril, 2024
Presentació del llibre: “Els Salut, una família del Raval. Notes biogràfiques d’una gent amb més arrel que planta”
14 abril, 2024

#PeriodismeNoÉsTerrorisme @JesusLliure

11 abril, 2024
 

 

Hem participat de la roda de premsa i la Campanya en suport a Jesús i a la Directa per denunciar l’abús de poder i l’atac a les llibertats que suposa la imputació de terrorisme. Es mostra del nivell de denúncia al que ha arribat la Directa que molesta als poderosos i reaccionen per defensar-se de la veritat. Alhora donen credibilitat a la feina feta i per fer. Formem part d’un espai polític autònom, independent, capaç de fer front als diferents poders i de crear el nou món al qual aspirem. Jesús i la Directa formen part d’aquest món. Salut i llibertat

#PeriodismeNoÉsTerrorisme | Davant la manca de garanties per exercir com a periodista i per l’amenaça d’un empresonament arbitrari, Jesús Rodríguez és a l’exili.

🗣️Organitzacions, entitats del barri i periodistes es troben ara a @La_Directa per donar suport a @JesusLliure

Gemma Garcia, periodista de @La_Directa qualifica el que pateix el Jesús com un clar atac al dret a la informació que posa en risc la professió: “la millor resposta és continuar fent periodisme d’investigació. Des d’aquí i des de l’exili i per això necessitem tot el suport”

Enric Borràs, president del @GrupBarnils : “Rodríguez s’ha significat per destapar i denunciar les clavegueres policials que actuen contra entitats pacífiques i legítimes de l’independentisme i els moviments socials. La imputació és un atac al periodisme que fa pudor de revenja”

Daniel Amelang, advocat de Jesús Rodríguez: “Al Jesús se li atribueix un delicte de terrorisme que no concorda amb l’imaginari públic només per fer la seva feina. Veiem que no només pateix el dret de reunió i de protesta, sinó també el dret a la llibertat d’informació”

Èlia, veïna del barri de Sants: “El Jesús fa anys que és un bon veí, que s’implica al barri i amb el seu entorn participant de la comunitat. No hi ha dret que una bona persona com ell s’hagi vist obligat a prendre una decisió d’aquest tipus”

Irene Jaume, membre Grupde Suport @JesusLliure : “Exigim que s’acabin els processos judicials que vulneren drets i que obliguen membres dels moviments socials catalans, per a garantir-los, a marxar a l’exili, lluny de les arbitrarietats i deficiències de la «democràcia espanyola»”

“Exigim que s’aturi la repressió contra les lluites populars.

Jesús: et volem de nou al barri, al periodisme, als moviments socials. Et volem amb nosaltres.

Tot el suport polític, social i econòmic als i les represaliades!” @JesusLliure

Jesús Rodríguez: “Una decisió difícil i dolorosa, que m’allunya de la gent que m’estimo, de la Directa i de Sants, però que em dona l’oportunitat de continuar lluitant.

No m’he traslladat fora per romandre en silenci. Tinc la voluntat d’alçar la veu i passar a l’ofensiva”

Comments are closed.