Mossos i Guàrdia Urbana multen i requisen equips als moviments que protesten (cat/cas)

A quatre anys de l’1 i el 3 d’octubre, com ho vam viure (cat/cas)
30 setembre, 2021
8 anys sense #JusticiaJuanAndrés, 7 anys Ágora Juan Andrés
6 octubre, 2021

Mossos i Guàrdia Urbana multen i requisen equips als moviments que protesten (cat/cas)

2 octubre, 2021
 

Segueixen arribant multes a centenars de persones per parar desnonaments, per manifestar-se, aplicant la Llei Mordassa. També s’estan requisant megàfons, altaveus i equips.

Es fa cada dia per maltractar, castigar i impedir que la gent s’organitzi i protesti. No cal que hi hagi ordres judicials, prou una acte administratiu, acostumen a ser de 600 € aproximadament. Es t’identifica i temps després arriba la multa.

Sempre s’havien requisat instruments musicals, titelles i materials per a la venda ambulant. Ara tot si val, com se sap que hi haurà més protestes, més malestar, és més fàcil esquilar econòmicament a la gent més feble i evitar que es cridi al carrer. Cops, processos, multes, quant no la presó.

Cal donar suport, cal ajuntar-se i cal fer visible aquests abusos que els poders i especialment les policies utilitzen cada vegada més per intentar evitar l’inevitable.

Volen els carrers nets, volen fer por i moltes vegades ho aconsegueixen. Cal donar-li la volta, denunciar-ho, donar suport a qui ho pateix i demostrar que si ens organitzem més i millor, podem afrontar aquesta deriva autoritària, exercida per totes les policies i Administracions, siguin de la dreta i de l’esquerra.

Així que ànims. Suport mutu i solidaritat. I compartir totes les eines i estratègies útils per defensar-se

Mossos y Guardia Urbana multan y requisan equipos a los movimientos que protestan

Siguen llegando multas a cientos de personas por parar desahucios, por manifestarse, aplicando la Ley Mordaza. También se están requisando megáfonos, altavoces y equipos.

Se hace cada día para maltratar, castigar e impedir que la gente se organice y proteste. No es necesario que haya órdenes judiciales, basta una acto administrativo, acostumbran a ser de 600 € aproximadamente. Se te identifica y tiempo después llega la multa.

Siempre se habían requisado instrumentos musicales, marionetas y materiales para la venta ambulante. Ahora todo vale, comos se sabe que habrá más protestas, más malestar, es más fácil esquilar económicamente a la gente más débil y evitar que se grite en la calle. Golpes, procesos, multas, cuando no la cárcel.

Hay que apoyarse , hay que juntarse y hay que hacer visible esos abusos que los poderes y especialmente las policias utilizan cada vez más para intentar evitar lo inevitable.

Quieren las calles limpias, quieren meter miedo y muchas veces lo consiguen. Hay que darle la vuelta, denunciarlo, apoyar a quien lo padece y demostrar que si nos organizamos más y mejor, podemos afrontar esta deriva autoritaria, ejercida por todas las policías y adminsitraciones, sean de la derecha y de la izquierda.

Aśi que animos. Apoyo mutuo y solidaridad. Y compartir todas las herramientas y estrategias útiles para defenderse

 

Comments are closed.