Manifest de la Plantilla de Betevé

Recordatori del 48è aniversari de l’assassinat de Salvador Puig Antich
21 febrer, 2022
Material solidari del lokal, requisat i destruït per la Guàrdia Urbana (cat/cas)
23 febrer, 2022

Manifest de la Plantilla de Betevé

21 febrer, 2022
 
MANIFEST DE LA PLANTILLA DE BETEVÉ
EN DEFENSA D’UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ PÚBLIC, DE QUALITAT I DE PROXIMITAT

Davant dels acomiadaments i les amenaces de més retallades econòmiques i de personal que estem vivint per part de la direcció de l’ens i l’Ajuntament, els treballadors de ́ volem reivindicar la nostra feina i la importància de disposar de la gent i els mitjans necessaris per fer-la.

Formem una plantilla de professionals que està organitzada per crear tots els continguts d’interès, des de l’última hora informativa fins als formats culturals i d’anàlisi pausada. Ara han desaparegut de la graella programes de proximitat i denúncia ciutadana com La Família Barris, la cultura s’ha quedat orfe sense l’Àrtic: l’únic magazine diari cultural en català a les televisions públiques del país, i el cinema ja no serà el mateix sense La Cartellera i el seu espai de crítica únic en un mitjà públic. Demanem la readmissió de totes companys i companyes que feien possible ́.

Ens coordinem per ser-hi sempre, els set dies de la setmana, tot l’any. La ciutat és gran, diversa, complexa, polièdrica i cal gent preparada, independent i compromesa per ser-ne els ulls i la veu. Cal tota la gent de ́ per fer el mitjà de comunicació que aquesta ciutadania es mereix.

Els mitjans públics com ́ han de ser un exemple de bones pràctiques, enfront altres models regits per la mercantilització, fet que provoca situacions de precarització i explotació laboral i salarial.

́ escolta i fa d’altaveu als veïnats, belluga l’opinió pública, crea sinergies entre entitats, genera debat, emmiralla l’actualitat i ensenya i explica el que està passant en el nostre entorn més immediat, és a dir, tot allò que més afecta el nostre dia a dia.

Allò que no es coneix no es pot apreciar. ́ aconsegueix que la ciutadania conegui millor Barcelona i, per tant, la valori, la cuidi i se l’estimi.

Nosaltres ens estimem ́ i no volem que la retallin. I tu? #́

* Les persones o entitats que signin el manifest autoritzen que el seu nom sigui publicat a la llista d’adhesions.

Comments are closed.