La Casa Buenos Aires en perill imminent de desallotjament!

Sobre y contra el poder
29 setembre, 2020
Actives una altra vegada la web i la botiga online del lokal (cat/cas)
30 setembre, 2020

La Casa Buenos Aires en perill imminent de desallotjament!

29 setembre, 2020
 
Hola companyes,

Us escrivim des de la Casa Buenos Aires amb noves notícies que tot just acabem de rebre. La propietat de l’edifici, la congregació religiosa dels Pares Paüls, ha decidit reactivar el desallotjament. La jutgessa ha donat el seu vist-i-plau i ara mateix l’execució de la sentència està ja en mans de la policia, que de fet podria venir en qualsevol moment, ja que la data és oberta des del mateix dia que s’ha ordenat i fins que vinguin.

Els anuncis d’expropiació per part de l’Ajuntament abans de l’estiu no han aturat a la propietat de voler-nos fer fora. Amb el beneplàcit de l’Ajuntament, que diu que no pot fer res per evitar el desallotjament. D’aquesta manera entre uns i altres ens fan la pinça per acabar amb el projecte comunitari que fa més any i mig és en marxa.

Sabem que els poders immobiliari, eclesiàstic i polític volen desgastar-nos, fent minvar la millor arma que tenim, la solidaritat. Precisament per això us volem tornar a demanar ara més que mai tot el suport que ens pugueu donar i que ja heu mostrat en incontables ocasions. Confiem que només d’aquesta manera podrem capgirar aquesta situació i impedir el desallotjament, o respondre a aquest de la millor manera possible arribat el moment.

Per això us demanem:

– Suport a la campanya comunicativa sota el lema #niundiasenseBA #enderroquemlos.

Dins d’aquesta campanya,  ens agradaria poder recopilar records i impressions sobre el projecte de la Buenos Aires. Per això estem demanant a tots els col·lectius que d’alguna manera o altra heu participat o donat suport a la casa que graveu un vídeo de suport i el compartiu a les xarxes.

Graveu-vos explicant què és per vosaltres la Casa Buenos Aires. Amb 15 segons és suficient. Si ja ho heu fet podeu reciclar el vídeo!
Millor amb el mòbil en horitzontal!
Pengeu-ho a les vostres xarxes socials ️
Etiqueteu-nos. Twitter: @labuenosaires__ | Instagram: @labuenosaires_ ️
No oblideu el #: #niundiasenseBA #enderroquemlos

Més enllà del suport a les xarxes, en aquests moments decisius us volem demanar que us animeu a compartir el cartell que us adjuntem i sobretot que estigueu atentes a les convocatòries que hi surten!

Moltes gràcies pel vostre suport i la vostra lluita incansable.

Salut i lluita

Comments are closed.