Jornada de Memòria i Lluita: L’Agora es queda al barri 6/10/2018 (abajo en castellano)

Trobada veïnal #peruncapdigneja dissabte 08/09 a la Plaça dels Àngels
6 setembre, 2018
No en el nostre nom i som del Raval (+ abajo en cast)
12 setembre, 2018

Jornada de Memòria i Lluita: L’Agora es queda al barri 6/10/2018 (abajo en castellano)

10 setembre, 2018
 

Jornada de Memòria i Lluita: L’Agora es queda al barri

+ Info

Des de la brutal mort de Juan Andrés Benítez, el 2013, ens hem reunit per recordar a Juan Andrés cada 5 d’octubre. Aquest any hem volgut homenatjar la seva memòria, la qual després d’un any del seu assassinat ens va donar la força per prendre el solar del carrer Aurora i convertir-lo en un espai lliure i obert a totes i tots. L’Àgora Juan Andrés, com el seu propi nom indica, segueix tenint l’essència col·lectiva d’un grup de veïns que amb valentia i ànim van fer d’un lloc abandonat, un punt de trobada i una forma de resistència. Actualment, l’Àgora Joan Andrés Benítez acull multiplicitat d’actes reivindicatius i segueix unint en fraternitat a diversos col·lectius de la ciutat. Continua teixint xarxes de complicitat a nivell internacional vinculant-se a lluites en defensa del reconeixement de llibertats, drets i reconeixement de pobles.

Aquest octubre celebrarem que no oblidem, no perdonem i ens oposem a que ens prenguin un espai que hem transformat nosaltres.

El proper dissabte 6 d’octubre, vam convocar una Jornada de Memòria i lluita amb motiu de la celebració del 5è aniversari de la mort de Juan Andrés Benítez i el 4t aniversari de l’okupació de l’espai de l’Àgora Juan Andrés Benítez.

Programació:

12:00 Presentació del 8è Llibre de la Col·lecció Històries del Raval. “Violència i mort de Juan Andrés Benítez al Raval de Barcelona el 2013”, escrit per l’Assemblea del Raval.

Ens acompanyaran els i autorxs del llibres i es dinamitzarà un debat en torn la figura de Juan Andrés i la realitat del barri i la lluita veïnal.

13:00 Vermut de suport a l’Àgora. Com a col·lectiu autogestionat; tot allò que es recapti es destinarà a la caixa de resistència i al manteniment de l’espai. A més, el 17 d’octubre tindrà lloc el judici que determinarà el destí de l’espai, en el qual se sol·licita el desallotjament i una sanció de 20.000 €.

14:30 Dinar Popular d’aprofitament a càrrec de lxs alumnes dl projecte de TASTA’M de Servei Solidari en col·laboració Espai Egg.

18:00 Manifestació contra el desallotjament de l’Àgora. Sortirem de l’Àgora i el recorregut acabarà a la Plaça Sant Jaume.

20:30 Acte en record de Juan Andrés. No t’oblidis de portar una espelma!

No t’ho perdis !!
—————–
Desde la brutal muerte de Juan Andrés Benítez, en 2013, nos hemos reunido para recordar a Juan Andrés cada 5 de octubre. Este año hemos querido homenajear su memoria, la que tras un año de su asesinato nos dio la fuerza para tomar el solar de la calle Aurora y convertirlo en un espacio libre y abierto a todxs. El Ágora Juan Andrés, como su propio nombre indica, sigue teniendo la esencia colectiva de un grupo de vecinxs que con valentía y ánimo hicieron de un lugar abandonado, un punto de encuentro y una forma de resistencia. Actualmente, el Ágora Juan Andés Benítez alberga multiplicidad de actos reivindicativos y sigue uniendo en fraternidad a diversos colectivos de la ciudad. Continúa tejiendo redes de complicidad a nivel internacional vinculándose a luchas en defensa del reconocimiento de libertades, derechos y reconocimiento de pueblos.

Este octubre celebraremos que no olvidamos, no perdonamos y nos oponemos a que nos arrebaten un espacio que hemos transformado nosotrxs.

El próximo sábado 6 de octubre, convocamos una Jornada de Memoria y lucha con motivo de la celebración del 5º aniversario de la muerte de Juban Andrés Benítez y el 4º aniversario de la okupación del espacio del Ágora Juan Andrés Benítez.

Programación:

12:00 Presentación del 8º Libro de la Colección Historias del Raval. Violencia y muerte de Juan Andrés Benítez en El Raval de Barcelona en 2013, escrito por la Asamblea del Raval.

Nos acompañarán lxs autorxs del libros y se dinamizará un debate en torno a la figura de Juan Andrés y la realidad del barrio y la lucha vecinal.

13:00 Vermut de apoyo al Ágora. Como colectivo autogestionado, todo lo recaudado se destinará a la caja de resistencia y al mantenimiento del espacio. Además, el 17 de octubre tendrá lugar el juicio que determinará el destino del espacio, en el cual se solicita el desalojo y una sanción de 20.000€.

14:30 Comida Popular de aprovechamiento a cargo de lxs alumnxs del proyecto de TASTA’M de Servei Solidari en colaboración con Espai Egg.

18:00 Manifestación contra el desalojo del Ágora. Saldremos del Ágora y el recorrido acabará en la Plaça Sant Jaume.

20:30 Acto en recuerdo de Juan Andrés. ¡No te olvides de llevar una vela!

¡¡No te lo pierdas!!

Comments are closed.