Habitatge recuperat pels veins. Generalitat, volem lloguer social per la Teresa i familia

Sobre desahucios, narcopisos, expulsiones de vecinas y como afrontar la emergencia para defender el barrio y su gente. Un debate y unas prácticas abiertas.
17 novembre, 2017
A las mujeres de Atenco. A propósito de la actualidad, del pasado reciente y de la defensa de los ddhh y de la autonomía de las luchas sociales
26 novembre, 2017

Habitatge recuperat pels veins. Generalitat, volem lloguer social per la Teresa i familia

21 novembre, 2017
 

Avui ha estat una jornada de desnonaments al barri. Primer es va parar el del carrer de la Lluna i ara el de Vistalegre 4 1r 2a en què Teresa i la seva família viuen després de ser recuperat per les veïnes del barri als traficants que ho feien servir des de feia ja un bon temps tot i les denúncies perquè fos desallotjat. Avui hem sabut que el pis és d’una senyora que el va cedir a la Generalitat perquè fos llogat socialment. El desnonament s’ha suspès i els veïns exigim a la Generalitat que es faci responsable de l’espai i acordi un lloguer social amb teresa i la seva família ja que sabem que si no és així, haurem de tornar a actuar per evitar que el tornin a ocupar traficants. Tampoc volem que es tanqui sinó que volem evitar l’expulsió de veïnes del barri per l’especulació, mala gestió o deixadesa davant d’un problema tan greu. No permetrem que això passi i lluitarem perquè es faci justícia.

Comments are closed.