“Bichos” y buitres: Pregón de las Fiestas alternativas del Raval, 12 julio 2018 Marina Garcés
17 juliol, 2018
El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona fixa el judici de desnonament de l’Ágora Juan Andrés pel 17 d’octubre (cat/cas)
18 juliol, 2018

Gràcies a totes per tot. Visca el Raval Rebel (cat/cas)

18 juliol, 2018
 

Gràcies a totes per tot. Visca el Raval Rebel

Les XVI Festes Alternatives del Raval Rebel han estat un èxit, potser les millors, les més concorregudes les millor organitzades, les que van comptar amb més gent per fer-les possibles, les que més activitats van moure i tot en un bon ambient. Segur que unes de les raons és l’amenaça de desnonament i les ganes que l’Àgora es quedi al barri. les ganes i la voluntat de lluitar per defensar-nos i defensar els nostres drets exercint.

Gràcies als músics, gràcies a la gent que va donar el seu suport i la seva solldaridad de manera generosa i desinteressada per col·laborar, així tot es fa més fàcil i podem fer coses grans. Ja farem la crònica en detall i els comptes perquè tot sigui transparent i la millor manera de fer-ho es donant exemple. Petons i abraçades per a totes les que ho vau fer possible. Salut i LÀgora es queda al barri

Gracias a todxs por todo. Viva el Raval Rebelde

Las XVI Festes Alternativas del Raval Rebel han sido un éxito, quizás las mejores, las más concurridas las mejor organizadas, las que contaron con más gente para hacerlas posibles, las que más actividades movieron y todo en un buen ambiente. Seguro que unas de las razones es la amenaza de desahucio y las ganas de que el Agora se quede en el barrio. las ganas y la voluntad de luchar por defendernos y defender nuestros derechos ejerciéndolos.

Gracias a los músicos, gracias a la gente que dio su apoyo y su solldaridad de forma generosa y desinteresada para colaborar, así todo se hace más fácil y podemos hacer cosas grandes. Ya haremos la crónica en detalle y las cuentas para que todo sea transparente y la mejor manera es dando ejemplo. Besos y abrazos para todxs los que lo hicísteis posible. Salud y l’Àgora es queda al barri

Comments are closed.