El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona fixa el judici de desnonament de l’Ágora Juan Andrés pel 17 d’octubre (cat/cas)

Gràcies a totes per tot. Visca el Raval Rebel (cat/cas)
18 juliol, 2018
Crónica de la Ruta Libertaria de les Festes Alternatives del Raval por Toni Àlvaro
18 juliol, 2018

El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona fixa el judici de desnonament de l’Ágora Juan Andrés pel 17 d’octubre (cat/cas)

18 juliol, 2018
 

El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona ha resolt cridar avui a judici per la demanda per desallotjar l’Àgora Juan Andrés el dia 17 d’octubre de 2018 a les 12,30h del migdia a la sala multiusos de la Ciutat de la Justícia, a la resolució cita a les parts a presentar proves i testimonis i obre la possibilitat d’una mediació per resoldre el litigi.

L’Àgora segueix amb la seva campanya per defensar l’ús públic de l’espai tal com s’ha vingut fent des de l’octubre del 2014 i insta a autoritats i propietat a arribar a un acord que garanteixi que aquests usos es mantinguin. L’èxit de les XVI Festes Alternatives del Raval així com la campanya de signatures individuals i col·lectives mostren el desig col·lectiu i el suport perquè així passi.

#lagoranoestoca #NoEnsFaranFora

El juzgado de primera instancia nº 3 de Barcelona ha resuelto llamar hoy a juicio por la demanda para desalojar el Agora Juan Andrés el dia 17 de octubre de 2018 a las 12,30h del mediodia en la sala multiusos de la Ciutat de la Justicia, en la resolución cita a las partes a presentar pruebas y testigos y abre la posibilidad de una mediación para resolver el litigio.

El Âgora sigue con su campanya para defender el uso público del espacio tal como se ha venido haciendo desde octubre del 2014 e insta a autoridades y propiedad a llegar a un acuerdo que garantice que estos usos se mantengan. El éxito de las XVI Festes Alternatives del Raval así como la campànya de firmas individuales y colectivas muestran el deseo colectivo y el apoyo para que así ocurra.

#lagoranoestoca #NoEnsFaranFora

Comments are closed.