El Raval en suport a la vaga dels CAPs

Paraules llegides a l’acte en suport a Jesús de la Directa: Tu per nosaltres, nosaltres per tu
17 gener, 2024
Columna Raval. Manifestació unitària de profesionals i veïnes per una sanitat pública 100%
24 gener, 2024

El Raval en suport a la vaga dels CAPs

20 gener, 2024
 

Dissabte 20 de gener hem fet una assemblea entre veïnes, col·lectius i treballadores dels CAPs: Raval Nord i Raval Sud més gent de Raval Rebel, Xarxa Veïnal del Raval, Ateneu Enciclopèdic… i veïnes de Raval.

Ens han informat de la situació als CAPs, de com les condicions de precarietat fan que l’assistència no sigui la necessària. La situació es fa insostenible i és per això que la decisió de convocar la vaga es ferma i s’han sumat tècnics, llevadores i personal administratiu.

La privatització de la salut augmenta i és potenciada des de les institucions, els sindicats majoritaris signen acords en contra de la voluntat de gran part de les treballadores. De tot això s’ha parlat obertament per reafirmar el compromís que ens afecta a totes i que és fonamental el suport col·lectiu per defensar un dret que és de totes.

I ho hem fet en el pati dels Tarongers, al costat de l’antiga capella de la Misericòrdia que serà la seu del nou CAP Raval Nord gràcies a la lluita del barri i de les treballadores del CAP i que fa cinc anys que esperem que comencin les obres. La conselleria s’apunta el guany com si fos una decisió seva i actual, amagant la realitat.

Animen a altres barris a fer el mateix, donar suport a la lluita per una sanitat pública i de qualitat i en contra de la precarietat de les seves treballadores.

Convoquem a la manifestació del dia 27 i ens comprometem a fer accions de suport.

Salut i ànims.

Comments are closed.