El 15 de maig, desbordem els carrers de Puigcerdà! Per un Pirineu viu, aturem els jocs d’hivern

Edició 33 aniversari de la primera referència publicada pel Lokal. K7 NO 92
3 maig, 2022
Las que siempre están
10 maig, 2022

El 15 de maig, desbordem els carrers de Puigcerdà! Per un Pirineu viu, aturem els jocs d’hivern

9 maig, 2022
 

Hola,

contactem amb tu perquè s’acosta una data important pel Pirineu i la seva gent: el proper diumenge, 15 de maig, hem convocat una manifestació a Puigcerdà, que sota el lema Per un Pirineu Viu, Aturem els Jocs d’hivern!, i volem que sigui un clam unitari perquè el govern de la Generalitat abandoni la candidatura olímpica, però també, per crear l’alternativa per les nostres comarques.

Volem que sigui una mobilització que vagi molt més enllà de les nostres muntanyes, que desbordi els carrers de Puigcerdà, que sigui una demostració de força de les veïnes i veïns que defensem que un altre Pirineu és possible. Perquè la mobilització de Puigcerdà no només va del Pirineu, sinó del model de país.

Serà una jornada reivindicativa però també festiva i familiar, on hi haurà espai per totes: manifestació, parlaments i música amb molts artistes i personalitats convidades.

Aquí us deixem el cartell i us demanem que en feu la màxima difusió entre els vostres contactes:

Des de la Plataforma també us animem a organitzar autocars des dels vostres pobles, ciutats i comarques per venir a Puigcerdà el diumenge 15 de maig o apuntar-vos als que ja s’estan organitzant.

Podeu consultar tota la informació dels busos així com altra referent a la manifestació a la nostra web: https://stopjjoo.cat/manifestacio/

Som conscients que aquestes properes setmanes seran clau per aturar la candidatura olímpica, enmig de dues consultes convocades per finals de juliol, i que és ara quan cal aturar-la, abans que s’hagin signat els contractes de l’Estat espanyol amb el COI.

Entomem una jornada reivindicativa amb força i tota la il·lusió de tenir la certesa que som moltes i que som les del SÍ a un territori viu!

Com haureu vist, fa pocs dies, va sortir a la llum la cançó i el clip LA TERRA PER SEMBRAR, una iniciativa d’artistes d’arreu del Pirineu, amb la col·laboració de músics i cantants d’arreu del país, que se suma a la lluita per defensar un Pirineu Viu.

A través d’una melodia arrelada i entusiasta, la cançó vol esdevenir la banda sonora de la lluita contra la candidatura dels JJOO d’hivern previstos pel 2030 al Pirineu. I ho fa amb una elevada dosi de positivisme, alegria i optimisme, per reclamar que aquesta terra continuï plena de vida.

QUI GUANYA AMB ELS JOCS OLÍMPICS?

D’altra banda, avui la Directa publica un reportatge a fons que radiografia els càrrecs públics de l’Alt Pirineu i Aran que tenen negocis al sector turístic i que promouen la candidatura dels Jocs d’hivern del 2030. Us animem a llegir el reportatge i fer-lo córrer entre els vostres canals i contactes que creieu que els pugui interessar.

[Article] La candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030, a la corda fluixa.

[Reportatge per a subscriptores] Qui guanya amb els Jocs Olímpic.

Punts de venta on podràs comprar l’últim número de la Directa.

Perquè ens cal tota la força i tot l’entusiasme, per seguir treballant a peu de carrer, per explicar a la gent que no volem aquestes olimpíades perquè perpetuen el model del totxo i del turisme i perquè el que ens cal és un Pirineu viu per a poder-hi desenvolupar les nostres vides dignament.

Per això fem una crida al conjunt de la societat a assistir a la manifestació convocada per la plataforma STOP JJOO el proper 15 de maig a 12h a Puigcerdà, per ser moltes i fer sentir la nostra veu ben alt!

Moltes gràcies pel teu suport,

Salut i StopJJOO!

Comments are closed.