Manters, menes i el Raval: A més poder, més ordre i més lleis. Cada vegada pitjor si no es posa remei i no pinta fàcil (cat/cas)
30 juliol, 2019
Aquí seguimos, abrimos por las tardes de lunes a viernes en agosto
31 juliol, 2019

Crònica des de la Capella de la Misericòrdia!

30 juliol, 2019
 

El divendres 12 de juliol, va ser el primer cop que l’espai de la Capella de la Misericòrdia participava a les festes alternatives del Raval. La tarda abans, la Plataforma va participar del Cercavila i va donar el tret de sortida llegint el pregó de les festes en l’Àgora Juan Andrés Benitez. Tot va ser molt emocionant i nou per a nosaltres. Participar en les diverses activitats dutes termes al barri era la manera de correspondre el suport que hem rebut, donant contingut i activitat a les Festes Alternatives. D’aquesta manera vam donar veu a diferents artistes del Raval, fent una tarda d’espectacles força entranyable. Vam poder gaudir del cabaret, amb la Deborah La Pícara, amb l’art de Alva, María & Cia, amb l’humor del Monoloco i amb les cançons de la Coral Popular del Raval. Tots van posar moltes ganes i esforç per arrodonir la tarda, i no els hi agrairem prou el que van fer.

Vam quedar molt contents amb la col·laboració a nivell logístic i encara estem sorpresos de l’eficiència de la gestió de recursos que es fa des de El Lokal, facilitant tot el que puguem necessitar o trobant on t’ho poden deixar, realment impressionant. Han sigut un dies on el Raval lluïa exultant amb activitats a tots el carrers, plens de música, veïnes i lluites conjuntes.

Tot i que vam fer una tarda, no ens enganyem, vam tenir feina, però va ser molt gratificant. Esperem repetir l’any vinent, i tant de bo celebrar amb el barri que ja hem aconseguit el nou CAP del Raval!

Comments are closed.