Crónica de la Ruta Llibertària de les XIX Festes Alternatives del Raval
25 juliol, 2023
Acte en homentage a Llum Ventura el 2/09/23 a l’Àgora Juan Andrés
2 agost, 2023

Crònica del concert punk de les XIX Festes Alternatives del Raval

28 juliol, 2023
 

 

XIX FESTES ALTERNATIVES DEL RAVAL

Dins una Barcelona on la batalla del turisme, la gentrificació, el tancament del comerç bàsic, l’especulació brutal i el conseqüent fluix veinal que ha de marxar dels seus barris, encara queden bosses de resistència i un clar exemple son les Festes Alternatives del Raval. I colpejant a ritme de punk al vell i castigat centre de la ciutat, al Raval o Chino com sempre se l’hi ha dit es varen cel.lebrar les Festes Alternatives del Raval.

XIX anys de resistència cultural i el anar a contracorrent d’una ciutat que agonitza lentament envers lobbys turístics i polítics sense rumb. La Plaça Jean Genet és va tornar a omplir de gent diversa per gaudir d’un concert gratuït amb diferents propostes dins el punk, la canya i militància dels Nafra o Baixa Permanent i sons més eclèctics dels Polvo de hadas, el punk visceral amb una estètica molt punk´80 dels colombians Systema i Desarme nuclear van retornar, amb un so impecable a mans de TX Sonoritzacions i preus populars a la barra, el carácter popular al centre de la ciutat

Com sempre, s’ha d’agraïr a la gent del Raval, El Lokal…etc… per estar allí, al peu del canó i recuperar i dignificar ni que sigui per una nit, el centre de la ciutat.

PUNKRIOT

 

Comments are closed.