Concert Benvinguts refugiats 21/11 a Cotxeres de Sants

Diumenge 8 de novembre a l’Àgora Juan Andrés Benítez, al Raval de Barcelona, #jotambesocanarquista
9 novembre, 2015
Manifestación. Aquí vivimos, aquí estamos y no nos vamos
15 novembre, 2015

Concert Benvinguts refugiats 21/11 a Cotxeres de Sants

11 novembre, 2015
 

Festival de suport a la campanya Refugees welcome
21 de novembre, 21’00h, COTXERES DE SANTS, BARCELONA Entrada solidària: 13/15€
MÁRTIRES DEL COMPÁS, JOSÉ EL CHATARRA, TERRORISTAS DEL SON

Tornen Mártires del Compás per a celebrar els 20 anys de Flamenco Billy.
El 21 de novembre un acte solidari ens convida a la participació. Sota el títol de “Benvinguts refugiats”, tres grups s’ajunten per donar suport a les famílies que fugen de la guerra tot cercant un espai on viure.

Serà una vetllada calenta, càlida i festiva, on s’espera la participació del públic alhora de vibrar amb els musics que pujaran a l’escenari.
Obriran la nit Terroristas del Son, la rumba de combat barcelonina. Els set musics capitanejats per l’incombustible José Merino començaran a fer moure peus i mans del respectable amb la seva salsa desacomplexada.
A continuació pujarà a l’escenari José el Chatarra, acompanyat com sempre del Punky Gitano i de la seva fogosa banda, que ens oferirà el repertori del seu tercer treball “Al límite”. Una forta descàrrega de ritmes i melodies aflamencades en una cruïlla urbana on es troben la rumba, el rock, el funk i d’altres estils que es poden escoltar avui dia als barris de les metròpolis.
I la guinda de la nit, el retorn més esperat, després de vuit anys de silenci Martires del Compás arriben a Barcelona en la seva gira “Hola y adiós”, una gira que celebra els vint anys de l’edició de “Flamenco Billy”, el disc que els va obrir les portes de l’èxit i de les gires internacionals .

Comments are closed.