Declaració de suport a Xavi Palos
1 juny, 2012
VIII Mostra del LLibre Anarquista de Barcelona
7 juny, 2012

Cinema a la fresca: “La cuarta guerra mundial” 07/06/2012

4 juny, 2012
 

Volem convidar-vos a la nova sessió de Cinema a la Fresca del barrio del Raval aquest dijous, 7 de juny, a les 21h per veure plegades el documental de Big Noise Films “La Quarta Guerra Mundial” al bel mig de la Rambla del Raval (entre l’hotel pijo i Barrilonia).

A “La Quarta Guerra Mundial” parlen homes i dones que es neguen a sotmetre’s al terror. Parlen els que no permeten que els exèrcits, la por o la desesperació ocupin els seus somnis d’un món just i sense opressió.

És una pel·lícula que descriu els moviments socials contra el neoliberalisme en diverses parts del planeta amb imatges carregades d’inspiració i paraules plenes de poesia. Ens mostra un sistema que necessita sempre més violència i l’anomenada “guerra contra el terrorisme” per mantenir el seu “ordre”.

Per acompanyar la projecció hi haurà menjar cassolà aportat pels veïns i veïnes del barri.

Us esperem a tots i totes! !

[Castellano]

Os queremos invitar a la nueva sesión de Cine a la Fresca del barrio del Raval este jueves, 7 de junio, a las 21h para ver juntas el documental de Big Noise Films “La Cuarta Guerra Mundial” en medio de la Rambla del Raval (entre el hotel pijo y Barrilonia).

En “La Cuarta Guerra Mundial” hablan hombres y mujeres que se niegan a someterse al terror. Hablan los que no permiten que los ejércitos, el miedo o la desesperación ocupen sus sueños de un mundo justo y sin opresión.

Es una película que describe los movimientos sociales contra el neoliberalismo en varias partes del planeta con imágenes cargadas de inspiración y palabras llenas de poesía. Nos muestra un sistema que necesita siempre más violencia y la llamada “guerra contra el terrorismo” para mantener su “orden”.

Para acompañar la proyección habrá comida casera aportada por los vecinos i las vecinas del barrio.

Os esperamos a todas!!

Comments are closed.