Cap a la Vaga de Totes

Celebrem el 4art aniversari del 15M perquè “La lluita continua als carrers”
11 maig, 2015
#femPlaça Reial!
19 maig, 2015

Cap a la Vaga de Totes

18 maig, 2015
 

La convocatòria de vaga de consum situa en el centre de la protesta el treball de cures que realitzen les dones amb el bloqueig del consum de productes alimentaris i l’apagada del consum d’electricitat durant 30 minuts. Una vaga que ens inclou a tots i a totes i que permet fer visible el malestar de cadascuna amb diversos tipus d’accions i diferents nivells de contestació.

La vaga de consum que s’iniciarà el dilluns 18 amb una cassolada a les 22h. en diferents barris, poblacions i ciutats i seguirà amb l’apagada elèctrica de 22 a 22h30. Durant els dies 18 i 19 a diferents barris i pobles es duran a terme accions descentralitzades de protesta i visibilització. L’acte central de la vaga serà la manifestació unitària del dia 19 a les 18h a Barcelona.

La Vaga de Totes ha organitzat ja diversos dies de lluita (22 d’octubre i 6 i 7 de març) a l’espera d’aconseguir el suport legal dels sindicats més afins per convocar la vaga general. No obstant això les negociacions amb els sindicats han resultat més llargues i complexes del que s’esperava el que ha obligat a seguir el procés i fer altres modalitats de vaga, com serà la vaga de consum del proper dia 19 de maig.

CAP A LA VAGA DE TOTES!
e-mail: vagadetotes@gmail.com
twitter: @vagadetotes
facebook: https://www.facebook.com/lavagadetotes

Comments are closed.