Caixa de resistència antirepressiva i solidària (cat/cas)

Alianzas y Activismos hacia la Descolonización del Presente
10 maig, 2018
Presentació del llibre: El Raval. Epicentro del movimiento obrero revolucionario barcelonés
14 maig, 2018

Caixa de resistència antirepressiva i solidària (cat/cas)

14 maig, 2018
 

Donar comptes del que s’ha fet és obligat. De les edicions en vinil de Rock Anti Mili i la Fúria, vam decidir donar una part per lluites i casos antirepressius. Hem decidit fer una Caixa de Resistència i començar a fer petites aportacions a propostes que ens arriben directament o que podeu fer-nos arribar per fer-les efectives. Sempre hem dit que nosaltres des del Lokal som els que li donem forma però que és un treball col·lectiu de molta gent, de grups de col·lectius i volem que ho sentin seu com a propi.

Malauradament les lluites per la llibertat d’expressió, antirepressives, són d’actualitat, ho han estat sempre però en la mesura que l’estat s’endureix i les lluites creixen i viceversa es fa més necessari el suport mutu i la solidaritat.

Així que ahi va la nostra-vostra petita aportació, anirem fent públics els resultats i recollirem les vostres propostes al mail: ellokal@pangea.org

————————————————–

Dar cuentas de lo hecho es obligado. De las ediciones en vinilo de Rock Anti Mili y la Furia, decidimos dar una parte para luchas y casos antirepresivos. Hemos decidido hacer una Caja de Resistencia y empezar a hacer pequeñas aportaciones a propuestas que nos llegan directamente o que podéis hacernos llegar para hacerlas efectivas. Siempre hemos dicho que nosotros desde el Lokal somos los que le damos forma pero que es un trabajo colectivo de mucha gente, de grupos de colectivos y queremos que lo sientan suyo como propio.

Desgraciadamente las luchas por la libertad de expresión, antirepresivas, son de actualidad, lo han sido siempre pero en la medida que el estado se endurece y las luchas crecen y viceversa se hace más necesario el apoyo mutuo y la solidaridad.

Asi que ahi va nuestra-vuestra pequeña aportación, iremos haciendo públicos los resultados y recogeremos vuestras propuestas en el mail: ellokal@pangea.org

 

Comments are closed.