Anunciem que NO ASSISTIREM a la reunió convocada per l’Ajuntament fins que s’hi incloguin totes les entitats i denunciem l’intent de dividir-nos

L’Ajuntament presenta com un acord consensuat el pla sobre la Ronda Sant Antoni, ignorant i amb males pràctiques, l’opinió de 40 entitats veïnals
3 juny, 2022
Sobre el Manifest de Barcelona contra el soroll: SILENCI, EL SOROLL MATA! Juny 2022
15 juny, 2022

Anunciem que NO ASSISTIREM a la reunió convocada per l’Ajuntament fins que s’hi incloguin totes les entitats i denunciem l’intent de dividir-nos

9 juny, 2022
 

 

40 entitats de Sant Antoni i el Raval no acceptem la decisió de l’Ajuntament de tornar a obrir el trànsit a la Ronda de Sant Antoni i exigim un espai pacificat per als vianants

Les 40 entitats a favor de la pacificació de la Ronda Sant Antoni volem mostrar la nostra profunda decepció per la decisió presa per l’Ajuntament de Barcelona de tornar a obrir la Ronda al trànsit. És incomprensible que després de quinze anys d’espai pacificat es prengui aquesta decisió, i a més es prengui d’aquesta forma.

L’Ajuntament no només vol acabar amb un espai que ha donat vida als barris de Sant Antoni i el Raval sinó que a més vol fer-ho ignorant la mobilització que més de 300 veïns i veïnes van protagonitzar a la Ronda el 29 de maig. Com pot ser, a més, que s’informi abans els mitjans de comunicació de les decisions que al propi veïnat?

Volem ser molt clars: la decisió que ha pres l’Ajuntament de fer tornar a passar el trànsit per la Ronda Sant Antoni NO GENERA CAP CONSENS. És més: s’ha pres sense fer cap mena de procés participatiu i amb reunions a porta tancada que no han permès obrir la decisió al conjunt del veïnat del Raval i Sant Antoni. Ignorant la voluntat de centenars de veïns i veïnes, famílies, associacions i entitats que fa molts anys que lluitem pels nostres barris i no mereixem ser tractades amb aquest menyspreu.

A aquesta cadena de despropòsits s’hi suma la convocatòria ahir d’una reunió on només han estat convidades part de les entitats signants del manifest i d’on deliberadament se n’ha exclòs a d’altres. L’Ajuntament no només ignora la nostra mobilització sinó que a sobre pretén dividir-nos. Per això volem tornar a parlar clar: NO ASSISTIREM a cap reunió fins que s’hi incloguin totes les entitats compromeses amb la conversió en zona de vianants de la Ronda.

En resum:

1 – No acceptem la decisió de l’Ajuntament de tornar a obrir el trànsit a la Ronda.

2 –  Continuem exigint i continuarem lluitant perquè la Ronda sigui un espai pacificat d’ús per als vianants.

3 – Volem deixar molt clar que la proposta presentada per l’Ajuntament NO ÉS DE CONSENS.

4 – Instem l’Ajuntament a canviar de manera immediata les formes en què tracta i s’adreça al conjunt d’entitats que ens estem mobilitzant per millorar el nostre barri.

5- Rebutgem assistir a la reunió on s’exclou part de les entitats i demanem una reunió amb l’Ajuntament on puguem ser-hi totes i on se’ns expliqui clarament quin és el projecte de reforma que l’Ajuntament pretén portar endavant.

Comments are closed.