Ajornades les activitats pel 34è aniversari del lokal (cat/cas)

Sobre els botellons, simplificar la realitat, culpar a qui convingui i tot en ordre (cat/cas)
28 setembre, 2021
A quatre anys de l’1 i el 3 d’octubre, com ho vam viure (cat/cas)
30 setembre, 2021

Ajornades les activitats pel 34è aniversari del lokal (cat/cas)

29 setembre, 2021
 

Estimada gent que forma la comunitat el lokal. Fa uns dies anunciàvem la Jornada de celebració del 34è aniversari del lokal, celebració que no vam poder realitzar l’any passat per la pandèmia. El cas és que van poder més les ganes que les possibilitats. Per diferents raons, hem decidit posposar la celebració.

Ha estat un any molt dur, la pandèmia i la crisi ens han colpejat, hem resistit i aquí estem. El col·lectiu està just de forces i aclaparat per les urgències. Som poca gent i amb massa responsabilitats a què donem l’abast amb molt d’esforç. En aquestes condicions més de gaudir de la celebració es converteix en una cosa difícil d’organitzar.

La situació general, els efectes de la pandèmia, la situació de l’Àgora Juan Andrés. Les constants demandes dels col·lectius d’infraestructures per a la logística del suport mutu i la solidaritat. La gestió diària més els projectes sumats a les urgències ens esgoten. Ha estat reprendre el curs després d’agost i la realitat se’ns ha menjat.

Esperem que ho entengueu i ho compartiu. Resistir serà la nostra celebració i ja trobarem millors moments.

Salutacions i ànims.

Aplazadas las actividades por el 34 aniversario del lokal

Querida gente que forma la comunidad el lokal. Hace unos días anunciábamos la Jornada de celebración del 34 aniversario del lokal, celebración que no pudimos realizar el año pasado por la pandemia. El caso es que pudieron más las ganas que las posibilidades. Por diferentes razones, hemos decidido postponer la celebración.

Ha sido un año muy duro, la pandemia y la crisis nos han golpeado, hemos resistido y ahí estamos. El colectivo está justo de fuerzas y agobiado por las urgencias. Somos poca gente y con demasiadas responsabilidades a las que damos abasto con mucho esfuerzo. En estas condiciones más que disfrutar de la celebración se convierte en algo difícil de organizar.

La situación general, los efectos de la pandemia, la situación del Agora Juan Andrés. Las constantes demandas de los colectivos de infraestructuras para la logística del apoyo mutuo y la solidaridad. La gestión diaria más los proyectos sumadas a las urgencias nos agotan. Ha sido retomar el curso después de agosto y la realidad se nos ha comido.

Esperamos que lo entendáis y lo compartáis. Resistir será nuestra celebración y ya encontraremos mejores momentos.

Saludos y ánimos.

Comments are closed.