Agenda Llibertària 2021

Solidaridad con feministas nicaragüenses ante las escalada de agresiones del gobierno
13 octubre, 2020
Pronunciament del TEDH sobre el cas Aturem el Parlament (fem memòria)
22 octubre, 2020

Agenda Llibertària 2021

20 octubre, 2020
 

Enguany l’Agenda Llibertària torna a explicar històries de maquis com la de 2017. Aquesta vegada, però, intentem centrar-nos més en els enllaços, en guerrillers poc coneguts o històries menys explicades.

Pel que fa a l’estructura, hi trobareu les seccions habituals: calendari menstrual, calendari de l’hort, directori llibertari, citacions i efemèrides. Quan a la llengua, s’han utilitzat les llengües maternes de les persones del col·lectiu, l’esperanto, de tothom i de ningú. Pel que fa a la llengua de les resenyes, ha estat l’escollida per les persones que les han dut a terme.

Finalment, volem agraïr l’ajuda de totes les persones que de manera desinteresada, d’una manera o altra, han fet possible aquesta edició. Salut i una abraçada.

PVP a 12€

Recordeu que l’agenda es continua fent de manera autogestionada. Per tant, teniu a les vostres mans el fruit del treball col·lectiu de les companyes de l’Ateneu Columna Terra i Llibertat i el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs de Berga i de tota aquella gent que ha volgut participar enguany en el projecte, sia amb textos, il·lustracions, traduccions… Les deseses que suposa fer l’agenda es cobreixen amb la venda. Els beneficis serveixen per fer possible l’autogestió del col·lectiu editor i els seus projectes i també serveixen per donar suport al grups distribuidors

Comments are closed.