Video. En el barrio del Raval, narco vete de aquí
25 maig, 2018
Manifestació. El racisme ens tanca
26 maig, 2018

XVI Festes Alternatives i populars del Raval (cat/cas)

26 maig, 2018
 

Aquest any celebrarem les XVI Festes Alternatives i populars del Raval. Des de l’any 2002, cada any puntualment diversos col·lectius i persones ens ajuntem a la Comissió de les Festes Populars per organitzar de forma autogestionada el programa i els objectius que vam acordar en assemblea.

Aquest any el lema serà Raval Rebel, com a expressió del nostre desig de lluitar perquè no ens facin fora del barri, perquè no guanyin els interessos privats sobre les necessitats de la gent. Volem que es coneguin les lluites i resistències que creixen contínuament per carrers i espais i que configuren aquest raval rebel del que ens sentim part. Els beneficis de les festes aniran per donar suport a aquestes lluites veïnals i formaran una caixa de resistència.

El programa és ambiciós i necessitem de gent per organitzar-lo i poder fer-ho bé. Volem convidar els veïns i les veïnes, als col·lectius, qualsevol col·laboració serà benvinguda.

Visca les festes alternatives i populars del Raval !!!

Per connectar amb nosaltres a El Lokal C / de la Cera 1 bis. a l’Àgora Juan Andrés C / de l’Aurora o a les xarxes.

—————————————-

Este año celebraremos las XVI Festes Alternatives i populars del Raval. Desde el año 2002, cada año puntualmente diversos colectivos y personas nos juntamos en la Comissió de les Festes Populars para organizar de forma autogestionada el programa y los objetivos que acordamos en asamblea.

Este año el lema será Raval Rebel, como expresión de nuestro deseo de luchar para que no nos echen del barrio, para que no ganen los intereses privados sobre las necesidades de la gente. Queremos que se conozcan las luchas y resistencias que crecen continuamente por calles y espacios y que configuran ese raval rebelde del que nos sentimos parte. Los beneficios de las fiestas irán para apoyar estas luchas vecinales y formarán una caja de resistencia.

El programa es ambicioso y necesitamos de gente apara organizarlo y poder hacerlo bien. Queremos invitar a los vecinos y las vecinas, a los colectivos, cualquier colaboración será bienvenida.

Viva las fiestas alternativas y populares del Raval!!!

Para conectar con nosotros en El Lokal C/ de la Cera 1 bis. en el Agora Juan Andrés C/ de l’Aurora o en las redes.

 

Comments are closed.