Actes i manifestacions dissabte 28/06
26 juny, 2014
Ayer viernes murió Angel (padre de Miki)
28 juny, 2014

XII Festes Alternatives del Raval: Manifest i programa

26 juny, 2014
 

Veïnes i veïns, comencen les XII Festes Alternatives del Raval i un cop més ho fem des de la reivindicació i la resistència col·lectiva.

Aquest any hem patit amb contundència les retallades en els serveis públics de proximitat, l’especulació dels grups immobiliaris, les pressions dels que tenen interessos privats per sobre del bé comú, l’abandonament per part de les nostres administracions, i de nou l’estigmatització dels col·lectius que hi conviuen al barri.

Recordem amb indignació la pèrdua de Juan Andrés Benítez, les actuacions policials desproporcionades sobre els nostres veïns i veïnes immigrants, prostitutes, del col·lectiu LGTB, músics i artistes de carrer, i també cap a d’altres persones testimonis d’intervencions exercides amb violència.

Però aquests dies el que volem mostrar per sobre d’això és l’orgull de ser del Raval, d’un barri en lluita que parla i crida quan no se l’escolta i que és capaç de teixir xarxes de suport mutu, d’alliberar espais comunitaris, de defensar els seus drets i d’autoabastir les seves necessitats. Les festes alternatives i populars són un exemple més, fruit de l’autogestió i la col·laboració desinteressada de moltes entitats i col·lectius del barri.

Així doncs, esteu totes i tots convidades a sortir al carrer, a prendre les vostres places, a visitar i retrobar-vos amb les vostres veïnes en els antics i nous espais llibertaris, i sobretot a cantar i ballar sense complexos.

Juntes i en disbauxa celebrem que el Raval és el nostre barri, que el Raval no està en venda, sinó que està de festa! (o al menys per uns dies).

Comments are closed.