Veïnes del Raval recuperan un narcolocal desallotjat i que han volgut recuperar els traficants (cat/cas)

El dia 8 farem vaga i tancarem el lokal, per les llibertats, en solidaritat amb les lluites i contra la repressió dels estats como hem fet sempre
7 novembre, 2017
Reflexiones sobre las luchas vecinales contra los narcopìsos en el Raval
13 novembre, 2017

Veïnes del Raval recuperan un narcolocal desallotjat i que han volgut recuperar els traficants (cat/cas)

12 novembre, 2017
 

Divendres passat es va desallotjar un local des del qual es traficava al carrer Vistalegre nº 9. Davant la situació que es repeteix sovint en la qual tornen a ocupar el local un cop han intervingut mossos i Guàrdia Urbana, veïnes del barri han decidit recuperar-lo i així evitar que segueixi aquesta cadena que impedeix per diverses raons acabar amb aquestes situacions. La lluita veïnal ha aconseguit que les institucions reaccionin i aquesta mateixa lluita ha decidit evitar que es tornin a instal·lar i reivindicar aquests pisos i locals com a habitatges per a les veïnes que són expulsades del barri i poder aconseguir un lloguer social que ho eviti.

Antics inquilins del local han intentat per la força tornar a entrar en dues ocasions durant el dia d’avui i després de la solidaritat veïnal i la presència de mossos i guàrdia urbana s’ha aconseguit evitar. Seguirem defensant l’ús de l’espai com a habitatge i lluitar contra l’expulsió de veïnes així com lluitar per defensar el raval com un espai de vida enfront del negoci d’uns pocs.

El pasado viernes se desalojó un local desde el que se traficaba en la calle Vistalegre nº 9. Ante la situación que se repite a menudo en la que vuelven a ocupar el local una vez han intervenido mossos y Guardia Urbana, vecinas del barrio han decidido recuperarlo y así evitar que siga esta cadena que impide por diversas razones acabar con estas situaciones. La lucha vecinal ha conseguido que las instituciones reaccionen y esta misma lucha ha decidido evitar que se vuelvan a instalar y reivindicar estos pisos y locales como viviendas para las vecinas que son expulsadas del barrio y poder conseguir un alquiler social que lo evite.

Antiguos inquilinos del local han intentado por la fuerza volver a entrar en dos ocasiones durante el dia de hoy y tras la solidaridad vecinal y la presencia de mossos y guardia urbana se ha conseguido evitar. Seguiremos defendiendo el uso del espacio como vivienda y luchar contra la expulsión de vecinas así como luchar por defender el raval como un espacio de vida frente al negocio de unos pocos.

Comments are closed.