Vaga de sanitat contra el tercer acord

9a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària
5 desembre, 2023
Dijous 21/12: Presentació del llibre: Felip Cortiella, creador del teatre anarquista català
12 desembre, 2023

Vaga de sanitat contra el tercer acord

11 desembre, 2023
 

 

Text del FOCAP

El III (pre)acord signat per la direcció de l’ICS i la Mesa Sectorial ha generat encara més malestar de l’existent per la manca de reconeixement professional i econòmic a les tasques que realitzen infermeres, administratives, TCAI, treballadores socials i altres col·lectius.

Per manifestar el rebuig i reclamar una retirada de l’actual document i la renegociació del seu contingut, els sindicats CATAC-CTS, SOM INTERSINDICAL, SOM SANITAT, INTERSINDICAL I CGT han anunciat una vaga de tot el personal estatutari i en formació de tots els centres, serveis i establiments sanitaris de l’ICS, per als dies 12 i 13 de desembre.

Aquí es pot llegir l’Avís de la convocatòria unitària.

També el sindicat Infermeres de Catalunya convoca una vaga indefinida a partir del 12 de desembre per al personal d’infermeria del SISCAT.

Les aturades previstes tindran impacte en l’activitat assistencial i moltes persones es poden veure afectades aquests dies. Diversos centres estan preparant fulletons per tal d’informar i demanar la comprensió i el suport de la ciutadania.

En aquest enllaç hi trobareu un escrit per entregar a la població informant dels motius de les mobiltzacions, seguint el model que ens han facilitat els companys del CAP Gòtic de Barcelona.

Comments are closed.