Un gran aniversari, gràcies a tothom per fer comunitat

Concentració davant la invasió a Gaza. Al Gat del Raval a les 16,30 h. 29/10/23
28 octubre, 2023
Concentracions als barris contra el genocidi del poble palestí
1 novembre, 2023

Un gran aniversari, gràcies a tothom per fer comunitat

29 octubre, 2023
 

 

Ja ha passat i millor del que podíem imaginar. Gràcies a tothom per venir, per participar-hi, per fer comunitat. Gràcies a l’Àgora, espai germà, quasi fem els aniversaris a l’hora. Gràcies a l’Aritz per l’excel·lent xerrada sobre Palestina. Gràcies a Guiomar, Bego i Marta per innovar amb un debat-dinàmica de taller (les formes són el contingut) sobre com hackejar el patriarcat.

Gràcies a l’equip de la cuina, unes 150 racions de paella, vegana i de marisc, boníssima més els choripanes des de la casa de la Solidaritat. Gràcies al xiringo i al bar, es van vendre un munt de llibres, vermut, cerveses i cafè (un altre èxit). Gràcies a la Faouzia pel pastís i la cançó.

Gràcies a la comunitat del lokal suma de tantes lluites, persones i comunitats d’altres llocs i ara especialment del Raval.

Continuem vius, amb les nostres contradiccions i dificultats, fent el que ens agrada, potenciant lluites i resistències. Se’ns va oblidar fer la foto de família (per la propera).

Ens vam veure i reconèixer com a bona gent, cadascú des de la seva realitat. Amb ganes de continuar vivint, de fer les revolucions, les personals i les col·lectives amb tothom que ho vulgui fer.

Salut i llarga vida al lokal i la seva gent.

Comments are closed.