Un bon gest, ens convida a la manifestació La Barceloneta en lluita i responem no gràcies

Concentració per la defensa d’un CAP Nou Digne al Raval Nord Ja!
13 setembre, 2018
L’Agora Juan Andrés Benítez i les lluites al Raval com a exemple. Com millor funciona el capitalisme pitjor funciona la vida, com intentar donar-li la volta. (cat/cas)
15 setembre, 2018

Un bon gest, ens convida a la manifestació La Barceloneta en lluita i responem no gràcies

14 setembre, 2018
 

Un dia abans, tard però s’agraeix, ens envien una carta convidant-nos a la manifestació del dissabte 15 de setembre: “Tsunami Veïnal, Barcelona no funciona”. Cal establir diàlegs clars i transparents mostrant les diferències i els punts d’acord. En el dia a dia ens trobem aturant desnonaments, defensant el CAP i la salut pública, lluitant contra els narcopisos, contra la indústria turística i els fons voltors, promotors i bancs. Defensant el barri i la seva gent, cadascú pensa i sent com vol. Ja hem donat la nostra opinió públicament i ha estat objecte de debat com ha de ser. aquesta carta l’entenem com un gest per seguir debatent i actuant en comú quan es pugui.

Ahir a la tarda nit l’Àgora Juan Andrés estava ple de gent reunint-se per organitzar l’octubre trans, nois que arriben a Barcelona des del sud trobant i informant als seus, CALACA organitzant un excel·lent cinefòrum. A les 9 de la nit una assemblea per constituir Acció Riera Baixa amb molta participació i aquest matí concentrant-nos al CAP Raval Nord per defensar la salut per sobre de la industrua cultural. Seguim.

Publiquem la carta que ens ha enviat La Barceloneta en lluita:

Bon dia,

Ens posem en contacte amb vosaltres en representació del moviment LA BARCELONETA EN LLUITA, per comentar que la manifestació de dissabte, està organitzada integrament per AAVV i colectius de veïns farts de veure com s’estan degradant elsmnostres barris amb delinqüència i l’incivisme que vivim dia a dia. Som apolítics, no ens representa cap partit polític, vull dir que en el nostre moviment hi ha gent de tots els colors i banderes, pero el que busquem es un objectiu comú: el benestar dels veïns. Amb aixó m’agradaria demanar-vos que us sumeu demà a la manifestació per demanar solucions a l’ajuntament de Barcelona. Ens es completament igual qui mani en aquests moments, al 2014 ens vam movilitzar quan encara estava en Trias, ara li toca a la Colau i si surt un altre alcalde i ho fa malament tornarem a sortir. No ens ceguem per afinitat, sino per la nostra seguretat. Us conviden des d’aqui doncs demà a la Plaça Sant Jaume per fer-nos escoltar i mirar d’arreglar la problemàtica que es viu a Barcelona.

Moltes gràcies.

Att. Jordi P.

Comments are closed.