Un altre canvi d’espai per a la xerrada és possible!!!

MANIFEST MANI 14N 2013: contra impunitat i brutalitat policial, fora la màfia policial!
15 novembre, 2013
Presentació del llibre del Lokal 20N a la CGT Barcelona
16 novembre, 2013

Un altre canvi d’espai per a la xerrada és possible!!!

15 novembre, 2013
 

Tampoc podrà ser en l’últim espai anunciat ahir, tot i haver comptat en tots els casos amb el suport solidari, la complicitat i la solidaritat de docents i treballadores per haver fet la xerrada; raons, burocràtiques, normatives o decisions arbitràries ho tornen a impedir. És greu que aquestes coses passin amb normalitat i ens empenyen a seguir lluitant per fer accessibles els espais públics per parlar dels problemes i les lluites comunes. Finalment farem l’acte en CNT C / Joaquin Costa 34. Així que gràcies per la vostra paciència i molts ànims. Ens veiem demà

El portaveu de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, Iñaki Aicart, te previst fer una sèrie de xerrades a la província de Barcelona entre els dies 15 i 17 de novembre (a Cardedeu, Barcelona i Esparraguera). A les dues primeres poblacions s’havia previst fer la xerrada a centres educatius públics. No obstant això, l’Ajuntament de Cardedeu ha rebutjat que l’activitat tingues lloc en aquest centre demanat requisits administratius i condicions que no es solien aplicar en aquests tipus d’actes. A Barcelona (on els centres públics estan gestionats pel Consorci d’Educació de Barcelona) per raons burocràtiques no s’ha pogut fer. La normativa exigeix la contractació d’una assegurança, el cost de la qual considerem que és discriminatori a l’hora de poder fer actes en aquests equipament públics, que haurien d’estar oberts a tothom del seu entorn.

Finalment a Cardedeu la xerrada es farà el dia 15 al Casino Popular (Passeig Pau Casals, 15 19:30h), a Barcelona es farà a la CNT C/ Joaquim Costa 34 a les 18,30h. A Esparraguera el dia 17 al Casal La Llançadora (Carrer Sant Jaume, 53 18:00h).


Comments are closed.