Trobada de distribuïdores antiautoritàries a Sants (Febrer Llibertari)

Dimarts 05/02/2013. Concentració al Raval: "Feixisme mai més"
28 gener, 2013
Debat sobre comunicació alternativa a les Jornades 25è Aniversari
2 febrer, 2013

Trobada de distribuïdores antiautoritàries a Sants (Febrer Llibertari)

29 gener, 2013
 

Amb aquest mail us convidem a participar de les dues Trobades de distribuïdores antiautoritàries que es faran a Sants dins del Febrer Llibertari.

És tracta d’una invitació oberta es clar a tots aquells a qui els pugui interessar, així que aviseu a qui creieu convenient sempre que es tracti de material antiautoritari.

El 2 de Febrer és farà un dia sencer al carrer, ens agradaria que vinguès quanta més gent millor ja que vol ser una mostra de presència de cara al barri.
Ens trobarem a partir de les 10h del matí al passatge Vapor Vell (davant la Biblioteca Vapor Vell) per començar a muntar les parades.

El 23 de Febrer tornem a trobar-nos a la plaça Joan Peiró (davant l’estació de sants, costat que dona a plaça sants) a partir de les 10h.

Per aquells que vulguin participar nosaltres podem proporcionar cadires i taules, encara que si cadascú porta el seu material millor. Per a poder portar-ho, qui vulgui reservar taula i cadires que envii un mail a : acciollibertariasants@riseup.net

Passem el cartell del febrer llibertari, qualsevol dubte que sorgeixi sobre les jornades, si necessiteu ajuda per traslladar el material o guardar-lo el dia anterior o el següent dirigiu-vos al correu d’acció llibertària i en parlem.

+informació
Salut!

Comments are closed.