Tancarem el lokal el divendres 18 i ajornem les activitats de l’aniversari al dissabte 19. La lluita continua (cat/cas)

Quan la desobediència desborda els carrers i els aeroports (cat/cas)
14 octubre, 2019
Què està passant a Barcelona? (cat/cas)
17 octubre, 2019

Tancarem el lokal el divendres 18 i ajornem les activitats de l’aniversari al dissabte 19. La lluita continua (cat/cas)

15 octubre, 2019
 

Tot i no compartir com s’ha convocat la vaga, tot i el protagonisme d’algunes sigles, creiem que cal aturar la nostra activitat el divendres 18. Ho fem perquè cal acompanyar i donar suport a la resposta antirepressiva, per les llibertats i contra la sentència del suprem. Estableix un precedent duríssim que ataca qualsevol moviment de base. Saben que la resposta està creixent i saben que seguirà. Volen donar un escarment exemplar, fer por i reprimir el moviment enfront del seu poder i les seves polítiques.

Divendres 18, vam celebrar dos actes pel 32 aniversari del lokal a l’Àgora Juan Andrés, els ajornem al dissabte 19 en el mateix Àgora i així podrem participar en les mobilitzacions. És posar el nostre gra de sorra a què la resposta creixi i es mantingui tot i la repressió de totes les policies i la responsabilitat en el nivell que els toqui dels governs als quals obeeixen.

La resposta del carrer ha estat exemplar, valenta, decidida, imaginativa, descentralitzada i cal felicitar-se i reconèixer-la, aquestes són les maneres. La repressió brutal no fa més que legitimar la resistència i deslegitimar a qui la exerceix i a qui és responsable. Veurem fins on és capaç d’arribar però està molt forta.

Dissabte celebrarem el nostre aniversari i parlarem del que estem vivint, del que ve, de com seguir, amb humilitat i amb ganes d’aportar des d’aquest petit racó llibertari del raval, la nostra experiència, la nostra voluntat de resistir i construir mons nous més lliures i més justos.

Us convidem a participar en el debat sobre 32 anys i ara què?, en el vermut menjar, presentació del llibre Barcino pa i vi. A la xerrada amb Ruymán de la FAGC (Federació Anarquista de Gran Canària) sobre Anarquisme de barri i finalment en la passada del primer avanç del documental que fa molt temps que treballa la Campa sobre el lokal, l’Àgora i les lluites del Raval. Aquesta primera aproximació és sobre Desnonaments al Raval.

Cerraremos el lokal el viernes 18 y aplazamos las actividades del aniversario el sábado 19. La lucha continúa

A pesar de no compartir como se ha convocado la huelga, a pesar del protagonismo de algunas siglas, creemos que es necesario parar nuestra actividad el viernes 18. Lo hacemos porque hay que acompañar y apoyar la respuesta antirepresiva, por las libertades y contra la sentencia del supremo. Sienta un precedente durísimo que ataca cualquier movimiento de base. Saben que la respuesta está creciendo y saben que seguirá. Quieren dar un escarmiento ejemplarizante, meter miedo y reprimir el movimiento frente a su poder y sus políticas.

El viernes 18, celebramos dos actos por el 32 aniversario del lokal en el Àgora Juan Andrés, los aplazamos al sábado 19 en el mismo Àgora y así podremos participar en las movilizaciones. Es poner nuestro grano de arena en que la respuesta crezca y se mantenga a pesar de la represión de todas las polícias y la responsabilidad en el nivel que les toque de los gobiernos a quienes obedecen.

La respuesta de la calle ha sido ejemplar, valiente, decidida, imaginativa, descentralizada y hay que felicitarse y reconocerla, esas son las maneras. La represión brutal no hace más que legitimar la resistencia y deslegitimar a quien la ejerece y a quien es responsable. Veremos hasta donde es capaz de llegar pero está muy fuerte.

El sábado celebraremos nuestro aniversario y hablaremos de lo que estamos viviendo, de lo que viene, de cómo seguir, con humildad y con ganas de aportar desde este pequeño rincón libertario del raval, nuestra experiencia, nuestra voluntad de resistir y construir mundos nuevos más libres y más justos.

Os invitamos a participar en el debate sobre 32 años y ahora qué?, en el vermút comida, presentación del libro Barcino pan y vino. En la charla con Ruymásn de la FAGC (Federación Anarquista de Gran Canaria) sobre Anarquismo de barrio y finalmente en el pase del primer avance del documental que lleva mucho tiempo haciendor Campa sobre el lokal, el Agora y las luchas del Raval. Esta primera aproximación es sobre Desahucios en el Raval.

Comments are closed.