Suspès provisionalment el judici pel desallotjament del Àgora Juan Andrés (cat/cas)

stop desnonaments raval 17/10/2018
16 octubre, 2018
La batalla per Barcelona. A la memòria de Manuel Vázquez Montalbán i de Ka la Trava (cat/cas)
18 octubre, 2018

Suspès provisionalment el judici pel desallotjament del Àgora Juan Andrés (cat/cas)

16 octubre, 2018
 

Suspès el judici pel desallotjament del Àgora Juan Andrés.

El judici previst per al dimecres 17 d’octubre a les 12,30 al jutjat de primera instacia nº 3 de Barcelona per la demanda presentada per la propietat Triquell i García SL per desallotjar l’Àgora Juan Andrés ha estat suspès a petició dels demandants per explorar una mediació per part de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del principi del procés judicial l’Àgora ha interpel·lat a les autoritats perquè intervinguin i garanteixin la propietat pública de l’espai a la memòria de Juan Andrés Benítez i com a ús per part de les veïnes i els moviments socials de la ciutat.

Entenem que la Campanya l’Agora és queda al barri amb una infinitat d’actes, recollida de signatures del manifest per part de persones, entitats, col·lectius i organitzacions així com la manifestació en el 4t aniversari de l’ocupació han ajudat en que aquesta situació sigui possible. Mantenim el nostre compromís de seguir lluitant perquè el Raval, els seus habitatges i els seus espais siguin per a la gent i no per a l’especulació i el negoci d’uns pocs.

Desconvoquem la concentració davant de la Ciutat de la Justícia a les 11,30 el dia 17 d’octubre i animem a seguir ocupant l’Àgora amb les activitats previstes i per venir

—————————

Suspendido el juicio por el desalojo del Àgora Juan Andrés.

El juicio previsto para el miércoles 17 de octubre a las 12,30 en el juzgado de primera instacia nº 3 de Barcelona por la demanda presentada por la propiedad Triquell y García SL para desalojar el Agora Juan Andrés ha sido suspendido a petición de los demandantes para explorar una mediación por parte de l’Ajuntament de Barcelona.

Desde el principio del proceso judicial el Agora ha interpelado a las autoridades para que intervengan y garanticen la propiedad pública del espacio a la memoria de Juan Andrés Benítez y como uso por parte de las vecinas y los movimientos sociales de la ciudad.

Entendemos que la Campanya l’Agora es queda al barri con un sinfin de actos, recogida de firmas del manifiesto por parte de personas, entidades, colectivos y organizaciones así como la manifestación en el 4º aniversario de la ocupación han ayudado en que esta situación sea posible. Mantenemos nuestro compromiso de seguir luchando para que el Raval, sus viviendas y sus espacios sean para la gente y no para la especulación y el negocio de unos pocos.

Desconvocamos la concentración delante de la Ciutat de la Justicia a las 11,30 el dia 17 de octubre y animamos a seguir ocupando el Agora con las actividades previstas y por venir

Comments are closed.