Sol·licitud de difusió de la desaparició de Francisco Plazas

El triunvirato especulador BBVA, CERBERUS, DIVARIAN quieren desahuciar a las vecinas que recuperaron un narcopiso. No nos lo podemos permitir
18 gener, 2021
Suspès el desnonament de #Riereta3sequeda
19 gener, 2021

Sol·licitud de difusió de la desaparició de Francisco Plazas

18 gener, 2021
 

Benvolguts,

El passat dia 10 de gener de 2021 va desaparèixer a Viladecans el nostre familiar Francisco, un home de 34 anys. Hem fet la respectiva denúncia de la seva desaparició als Mossos d’Esquadra que han emès una alerta en l’àmbit local i de País. Hem realitzat una difusió per xarxes socials i hem mobilitzat el màxim de persones possibles per fer batudes a totes aquelles ubicacions del Baix Llobregat i de Barcelona on pesem que podria ser-hi, però no l’hem localitzat. Per aquest motiu, demanem l’ajuda i la col·laboració ciutadana per tal de trobar-ho lo abans possible, sà i estalvi.

A continuació, els hi fem una descripció de les característiques físiques de Fran i adjuntem les fotografies emeses pels Mossos d’Esquadra, entre altres que hem difós.

Fran fa 1,85 m d’alçada, té el cabell de color marró fosc, és de complexió forta. El dia que va desaparèixer duia un anorac de color blau, vambes blanques, dessuadora i pantalons de colors foscos.
Us agraïm per avançat la vostra col·laboració en la difusió del cas.

Molt atentament, els familiars.

Comments are closed.