Solidaritat amb les encausades per l’Operació Pandora! Totes som anarquistes!

Concentració contra la Llei Mordassa
15 desembre, 2014
Jornada contra la criminalización de las trabajadoras sexuales
17 desembre, 2014

Solidaritat amb les encausades per l’Operació Pandora! Totes som anarquistes!

16 desembre, 2014
 

Avui al matí, a les 5.15 AM, els companys i companyes de la Kasa de la Muntanya s’han despertat amb un desmesurat desplegament policial emmarcat dins l’anomenada Operació Pandora, ordenada per l’Audiència Nacional. A banda de les companyes de la Salut i Vallcarca, altres espais com els ateneus llibertaris de Poble Sec i Sant Andreu han patit la irrupció dels Mossos d’Esquadra per tal de dur a terme un escorcoll. A més a més, els Mossos han efectuat almenys cinc escorcolls a domicilis particulars. L’operació es justifica per la suposada amenaça del terrorisme anarquista a la nostra ciutat. Tot això l’endemà de l’aprovació de la Llei Mordassa i dies abans de les mobilitzacions en contra d’aquesta llei retrògrada que persegueix i condemna la protesta.

A Can Vies vam conèixer, el 29 de gener passat, les pràctiques dels Mossos a l’hora de dur a terme un escorcoll: violència, destrosses a l’edifici, retenció de persones durant hores… I tot per a què? Per endur-se l’arxiu històric de la Burxa, ordinadors i els (perillosíssims) bastons de la Colla Bastonera de Sants. Però sobretot per intentar atemorir i fer callar la dissidència que denuncia les pràctiques corruptes, antisocials i dictatorials de les administracions.

No ens faran callar. No ens faran creure a un tribunal com l’Audiència Nacional, hereu de l’antic Tribunal de Orden Público franquista. No ens arronsarem davant els seus atacs i les seves amenaces, perquè som moltes i fa temps que vam prendre la decisió de defensar els nostres barris i la nostra ciutat de qui la vol guapa i neta per als turistes però lletja i bruta per a qui hi viu.

Us animem a participar de les concentracions i mobilitzacions que es convoquin per tal de donar suport a les persones que, com nosaltres, portem un nou món als nostres cors i pensem lluitar per assolir-lo. Sobretot, us emplacem a que dissabte dia 20 us mobilitzeu i participeu de la manifestació contra la llei Mordassa, convocada a les 12 del migdia a la Plaça Universitat.

Solidaritat amb les que lluiten,
si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Comments are closed.