Soles no podem i de qualsevol manera no val, per un 1 de maig de totes les lluites (cat/cas)

La fuerza del apoyo mutuo. Federación de Anarquistas de Gran Canaria
6 abril, 2018
Stop desnonaments Raval, dimarts 10 d’abril de 2018
9 abril, 2018

Soles no podem i de qualsevol manera no val, per un 1 de maig de totes les lluites (cat/cas)

6 abril, 2018
 

Ens agradaria un primer de maig diferent en el qual capiguem totes les expressions de les lluites i cridem a que sigui possible.

Al matí és costum que cadascú convoqui el seu espai, a la seva manera, amb les seves banderes però a la tarda estaria bé convocar juntes una manifestació viva, que sigui expressió de totes les organitzacions, col·lectius i persones que reclamem els nostres drets i llibertats i altres mons que construïm cada dia. Són moments difícils però alhora positius en què està en joc el nostre present i ens agradaria demostrar la nostra força, la nostra diversitat. . Solidaritat i suport mutu.

Castellano

Solas no podemos y de cualquier manera no vale, por un 1 de mayo de todas las luchas

Nos gustaría un primero de mayo diferente en el que quepamos todas las expresiones de las luchas y llamamos a que sea posible.

Por la mañana es costumbre que cada cual convoque su espacio, a su manera, con sus banderas pero por la tarde estaría bien convocar juntas una manifestación viva, que sea expresión de todas las organizaciones, colectivos y personas que reclamamos nuestros derechos y libertades y otros mundos que construimos cada dia. Son momentos difíciles pero a la vez positivos en los que está en juego nuestro presente y nos gustaría demostrar nuestra fuerza, nuestra diversidad . . Solidaridad y apoyo mutuo

 

Comments are closed.