Sobre pancartes, paelles, megàfons, equips de so …. Torna la logística per l’autogestió i l’acció directa (cat/cas)

Video-Presentación del libro: “La vieja cárcel de la calle Amalia” por Elsa Plaza
11 juny, 2020
Radio El Lokal. Programa 11. Nueva normalidad … volver a lo de siempre
15 juny, 2020

Sobre pancartes, paelles, megàfons, equips de so …. Torna la logística per l’autogestió i l’acció directa (cat/cas)

15 juny, 2020
 


En una setmana, i només som una petita part del que passa, vam fer una pancarta per a la concentració davant del CAP Raval Nord per les mobilitzacions setmanals (els dimecres a les 14 h.) En defensa d’una sanitat pública 100%. Divendres, paelles, focs i altres per la paella de les Metzineres a l’Àgora Juan Andrés. També el mateix divendres l’equip de so petit per al punt d’informació del Sindicat de Llogateres al carrer, interrompuda per abús de l’autoritat i així impedir el que es feia amb les garanties suficients. Dissabte a la tarda Extinction Rebellion s’emporten el megàfon per a una acció i el diumenge a la tarda Sindillar i Papers per tothom l’equip de so complet per a una concentració a Plaça Catalunya per la regularització ja.

I mentre muntant l’11è programa de Ràdio El Lokal durant el cap de setmana. Posant-se el barri i les lluites al dia mitjançant reunions ja físiques per a aquesta setmana que ve i així seguir. L’activitat de les xarxes de suport mutu amb la recollida i distribució d’aliments i materials segueix i es consolida com la resposta davant l’emergència. S’obren els jutjats i l’amenaça de més desnonaments.

Molts problemes, molta pressió, molt malestar i molts conflictes. Per la seva banda, els moviments repensant-se, reorganitzant-se malgrat tant i tants, demostrant ser la millor opció de resistència i de canvi. Salut i ànims.

Sobre pancartas, paellas, megáfonos, equipos de sonido…. Vuelve la logística para la autogestión y la acción directa.

En una semana, y solo somos una pequeña parte de lo que ocurre, hicimos una pancarta para la concentración delante del CAP Raval Nord por las movilizaciones semanales (los miércoles a las 14h.) en defensa de una sanidad pública 100%. El viernes, paellas, fuegos y demás para la paella de las Metzineres en el Àgora Juan Andrés. También el mismo viernes el equipo de sonido pequeño para el punto de información del Sindicat de Llogateres en la calle, interrumpida por abuso de la autoridad para impedir lo que se hacia con las garantías suficientes. El sábado por la tarde Extinction Rebellion se llevan el megáfono para una acción y el domingo por la tarde Sindillar y Papeles para todos el equipo de sonido completo para una concentración en Plaça Catalunya por la regularización ya.

Y mientras montando el 11º programa de Radio El Lokal durante el fin de semana. Poniéndose el barrio y las luchas al día mediante reuniones ya físicas para esta próxima semana y así seguir. La actividad de las redes de apoyo mutuo mediante la recogida y distribución de alimentos, materiales sigue y se consolida como la respuesta ante la emergencia. Se abren los juzgados y la amenaza de más desahucios.

Muchos problemas, mucha presión, mucho malestar y mucho conflicto. A su vez los movimientos repensándose, reorganizándose a pesar de tanto y de tantos y demostrando ser la mejor opción de resistencia y de cambio. Salud y ánimos.

Comments are closed.